Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

1
Artiebēji
Kristīne Simsone

 

ooo Tas notika Jemenā / Salmon Fishing in the Yemen. Holivudas zviedra, režisora Lases Halstrēma darbos bieži iezīmējas lielbudžeta kino panti – izpatikt pēc iespējas lielākai auditorijai. Arī šī viegli politiskā, romantiskā komēdijdrāma par kāda šeiha utopisko ideju ierīkot lašu zvejas vietas tuksnesī nav izņēmums, kaut arī tā ir simtprocentīgs britu projekts. Lai gan brīžiem lente nedaudz sižetiski buksē, savā žanrā tā pavisam nav slikta skatāmviela. Turklāt aktieru Jūena Makgregora, Emīlijas Blantas un it īpaši Kristīnas Skotas-Tomasas izvēle pavisam noteikti ir pieskaitāma pie filmas ieguvumiem. Kino no 4.maija. 

oo Izsitējs / Goon. Pārsātināta ar jokiem, kuru mērķis allaž atrodas zemāk par jostasvietu, šī sporta komēdija ir vērienīgākais pašlaik uz ekrāniem redzamais trīsdesmitgadnieku – neveiksminieku portrets, kura centrā gluži vai slimīgi lādzīgais hokeja laukuma izsitējs. No 4.maija. 

oooo Atriebēji / The Avengers. Slavenā komiksa ekranizācija ir lielisks kvalitatīva fantastikas action kino paraugs: kolorītā, pasauli glābjošā supervaroņu un dievu kompānija, futūristiskie tehnoloģiju brīnumi un līdz ārprātam šarmantais aktieris Roberts Daunijs juniors. No 1.maija. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu