Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

4
Karakuģis
Kristīne Simsone

 

ooo Mona. Lai gan šai misticisma un erotikas caurstrāvotajai lentei var pārmest daudzus trūkumus, to skaitā pārlieku klišejisku un brīžam pabanālu stāstīšanas manieri, nevar noliegt, ka vizuāli Mona ir izdevusies filma. Tieši operatora Ulda Janča un mākslinieka Jurģa Krāsona rokās gan asiņainā lopkautuve, gan paplukušais miests un greznā Zvārtavas pils kļūst par spēcīgiem izteiksmes līdzekļiem, kas piešķir vizuālo matēriju filmā redzamajam mīlas trijstūrim. Kino no 20.aprīļa. 

oo Karakuģis / Battleship. Karakuģa skatītāju pievilināšanas arsenālā ietilpst gan respektablais aktieris Laiems Nīsons, gan popzvaigzne Rianna un vēl nesen uz Marsa karojušais Džons Kārters – aktieris Teilors Kičs, taču pat viņiem nav pa spēkam izglābt armijnieku cīniņu pret citplanētiešiem no visai neveiklā un panaivā scenārija, kurš, iespējams, derēs kā piedeva popkornam, taču liks vilties laba action cienītājiem. Kino no 20.aprīļa. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu