Atlīdzība • IR.lv

Atlīdzība

3
Pītera augumu (135 cm) ietekmējusi ģenētiskā slimība ahondroplāzija.

Amerikāņu aktieris Pīters Dinklidžs, kas tagad spēlē vienu no spilgtākajām lomām seriālā Troņu spēle un šonedēļ atgriežas arī ekrānos Latvijā,  līdz šai slavas stundai nonācis, sakot principiālus «nē»

Janvārī Zelta globusu pasniegšanas ceremonijā Pīters Dinklidžs pārsteidza pats sevi. Viņš tika godināts kā labākais otrā plāna aktieris TV seriālā par darbu Troņu spēle. Skatuves mikrofons tika nolaists krietni zemāk, lai atbilstu aktiera 135 centimetru augumam. 

Pīters pateicās vairākiem cilvēkiem: rakstniekam Džordžam R.R.Mārtinam, kas sarakstījis fantastikas romānus, uz kuriem balstīts seriāls, savai mammai, citiem aktieriem un filmēšanas grupai. Kad arvien skaļāk sāka skanēt fona mūzika, dodot norādi, ka jābeidz runāt, Pīters nevarēja izmest no galvas to, ko visu vakaru atgādināja sieva: «Cilvēkiem tas ir jāzina! Tā nedrīkst notikt!» Mirkli paminstinājās un izlēma – lai notiek! «Es vēl vēlos pieminēt kādu vīrieti, kas man neiziet no prāta. Viņš dzīvo Anglijā. Viņa vārds ir Martins Hendersons. Iegūglējiet!» 

Kad pēc mēneša tiekamies pie brokastu galda Manhetenas viesnīcā Trump SoHo, aktieris aizvien jūtas mazliet neērti par savas runas nobeigumu, kas šķietami neiederējās pompozajā ceremonijā. «Es par viņu izlasīju internetā dienu pirms Zelta globusu ceremonijas. Tas mani ļoti apbēdināja. Nezinu, kāpēc.» Viņš uzreiz pasteidzas izlabot sacīto: «Nē, nu, es zinu, kāpēc. Tas, kas notika, ir šausminoši.» 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu