Agita Bērziņa, Narvesen pārdevēja • IR.lv

Agita Bērziņa, Narvesen pārdevēja

3
«Par bibliotēkas apmeklētājiem dēvējam tos, kuri stāv un lasa žurnālus. Piemēram, kāda sieviete regulāri lasa krustvārdu mīklas,» novērojusi Agita Bērziņa.
Ieva Alberte

Tā nu tu cilvēks sēdi darbā @Narvesen_lv Brīvības ielā 31 un visu dienu skaidro Maskavas viesiem, ko un kāpēc Putins dara uz @irLV vāka. Jautri! – tā Twitter.com rakstīja pārdevēja Agita, kad pārdošanā bija žurnāls Ir ar kolāžu uz vāka, kur Putins zīda Tatjanu Ždanoku

«Divas sievietes kažokos savā starpā krieviski sarunājās: «Paskaties, kas tur sataisīts! Pretīgi skatīties!» Kāds pāris no Maskavas gribēja zināt, kas tā par sievieti, kas pie Putina krūts, un par ko ir raksts. Pastāstīju, ka par to, kā Latvijā ienāk nauda no Putina fondiem un kur to izlieto,» stāsta Agita, kuru pircēji regulāri izvaicājot par preses izdevumu saturu, par to, kā atšķiras cigarešu markas, kā garšo katra šokolāde. 

Agita ir no Straupes. Kad netika budžeta grupā fizioterapeitos un maksāt par studijām nevarēja atļauties, nolēma pastrādāt Narvesen. Patlaban viņa mācās par ārsta palīgu, jo vēlas strādā ātrajā palīdzībā. 

Rīta maiņās darbā Narvesen Agita ierodas sešos: pieņem avīzes, cep maizītes. Kad septiņos ver vaļā veikalu, ar vienu roku ir pie klientiem, ar otru – kārto plauktus, spiež svaigās sulas. Sestdienu rītos pirmie durvis ar dziesmu verot tie, kuri vēl nav gājuši gulēt. «Reiz, kad biju pagatavojusi hotdogu, kāds puisis teica: tu tik labi gatavo, preci mani!» 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu