Uģis Polis, Pirmareize.lv radītājs • IR.lv

Uģis Polis, Pirmareize.lv radītājs

4
Žurnālistikas students Uģis Polis blogo par to, ko izmēģinājis pirmoreiz dzīvē: jogu, depilāciju, auras diagnostiku un arī sieviešu mantu tirgus apmeklējumu.
Ieva Alberte

Es, protams, saprotu, ka meitenēm ir tendence mainīties ar drēbēm n’stuff, bet piedāvāt kādam pārpirkt savu apakšveļu? C’mon! [..] Tas ir pretīgi, – raksta Uģis Polis paša radītajā Pirmareize.lv pēc mantu tirgus Andele Mandele apmeklējuma

Uģis ir LU 3.kursa žurnālistikas students un pērnvasar izveidoja blogu, kad sapratis – jāraksta nevis par visu ko, bet par konkrētu tematiku. 

«Esmu cilvēks, kurš neatceras emocijas. Viss iedalās: bija forši vai nebija. Tieši pirmās reizes ir tās, ko izjūt patiesāk, tāpēc nolēmu pierakstīt.» Sāka ar kāju depilāciju. Sāpēja. Pusgada laikā Uģis izmēģinājis karsto jogu, spa zivtiņu pīlingu pēdām, tenisu, gulējis astoņas stundas vannā, spēlējis bingo, palīdzējis zupas virtuvē Svētā Jāņa palīdzībā, apmeklējis koncertu kinoteātrī, jo koncerti hallēs nepatīk «tāpēc, ka cilvēku masas, lēkāšana, bļaušana, galvas kratīšana, sasvīdušas paduses, ar alkoholu nolieti alus vēderi». Lielveikalā Origo Uģis atrada vietu, kur var noteikt savu auru. Izmēģināja. Vadītājs gan nevarēja neko daudz paskaidrot par aurām un čakrām. «Es arī varētu tur strādāt, ja izlasītu visu, kas rakstīts viņu mājaslapā.» 

Lasītākie bloga ieraksti ir par YoYo saldētajiem jogurtiem, par Ziemassvētkiem baznīcā, kur «atnākuši trīs precēti (pēc skata) pāri, tajos gan ļoti uzskatāmi redzams, ka šeit nākt vēlējās tikai viens no abiem (sieva)», un par mantu tirgus Andele Mandele apmeklējumu: «Ja tev ir kaut kas vecs, pretīgs, novalkāts un netīrs, un tu saproti, ka tev tas nav vajadzīgs, pielieto savu smadzeni un aizdomājies tik tālu, ka arī citām meitenēm tas nav vajadzīgs.» 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu