Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

5
Slepenā mītne
Kristīne Simsone

 

ooo Slepenā mītne. Aktiera Denzela Vašingtona atgriešanās uz lielajiem ekrāniem pēc divu gadu pauzes action filmu cienītājiem ir pietiekams iemesls, lai ietu uz filmu. Lai gan šī performance Vašingtonam Oskaru neatnesīs, aktieris savos teju 60 gados ir lieliski piemērots CIP apcietināta un ellišķi pieredzējuša izbijuša slepenā aģenta lomai. Viņš, algotņu vajāts, no ieslodzījuma vietas aizmūk kopā ar Raiena Reinoldsa spēlēto jauniņo uzraugu, kas to vien ir gaidījis, lai sevi pierādītu. Aktieru saspēle ir filmas interesantākā detaļa, jo Vašingtona pārākums sniedzas ārpus lomas robežām. Kino no 10.februāra.

oo Ceļojums uz noslēpumu salu. Filmā netrūkst muļķības pilnu brīžu, taču šī ar datorgrafiku bagātā piedzīvojumu filma nav sliktākais, kas izklaides žanrā noticis. Ģimeniskās lentes veidotāji aktieru rindās pratuši ievilināt kinoleģendu Maiklu Keinu, kas vienā angļu mierā velk uz zoba kautiņfilmu zvaigzni milzi Dveinu Džonsonu jeb absolūti labo, viszinošu patēvu, kas atvedis dēlu ceļojumā uz Žila Verna aprakstīto salu. Filma mazajiem tīņiem un viņu vecākiem. Kino no 10.februāra.

ooo Zvērests. Tuvojas 14.februāris, un Holivudas «viedie» zina, ka šajā laikā kinoteātrus vislabāk pildīs romantiska, viegli raudulīga uz sieviešu auditoriju orientēta skatāmviela. Pēc šīs receptes ir uzmeistarots Zvērests. Autoavārijā pilnībā zaudējusi atmiņu par jauno vīru, Reičelas Makadamsas varone dāmu mīlulim Čaningam Teitemam, no jauna iekarojot savu sirdi, liek krietni pasvīst. Holivudiski uzskaistināta, filma ir balstīta uz ASV mediju uzmanības lokā nonākušā Kārpenteru pāra piedzīvoto. Kino no 10.februāra.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu