Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

4
Ruma dienasgrāmata
Kristīne Simsone

 

ooo Ruma dienasgrāmata. Gluži kā rakstnieka Hantera S.Tompsona un Džonija Depa pirmajā kopdarbā Bailes un riebums Lasvegasā, arī šajā filmā ir atvēlēta zināma vieta kārei pēc apreibinošām vielām. Tās Puertoriko strādājošajam žurnālistam periodiski sagādā nepatikšanas gan viņa darbā – nīkuļojošā laikrakstā, gan arī afērās ar tautiešiem – vietējās ekonomikas kolonizatoriem. Viņš gandrīz nepārtraukti demonstrē mugurkaula trūkumu, arī filmas scenārijs cieš no plakanuma un pārāk maz intrigas, kas skatīšanos finālā padara nedaudz nogurdinošu. Kino no 23.decembra. 

ooo Runcis zābakos. Lai gan animēta, Runcis zābakos ir īsta action filma, kas samiksēta no pazīstamākajām pasakām. Šeit satiksit Oliņu Boliņu un zosi, kas dēj zelta olas. Pats runcis vairs nav nekāds pasaku tēls, viņam nu ir jāglābj vesels ciems, jātiek galā ar nodevību un, protams, jāsavaldzina kaķu dāmas. Smieklīga, atraktīva filma arī tiem, kas domā, ka multenēm ir par vecu.No 23.decembra. 

oo Eglītes 2. Brīvdienu komēdija par attāliem, taču saistītiem dzīvesstāstiem plašajā Krievijā. Jau otrā Eglīšu filma ir tapusi, lai izklaidētu un smīdinātu ar krievu humora piesātinātām sadzīves ainām. Tiesa, lielbudžeta kino labi pazīstamais režisors Timurs Bekmambetovs ir pārcenties ar teatralitāti un pārspīlējumiem, filma atstāj visai salkanu pēcgaršu. No 23.decembra. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu