Varēja būt stingrāks • IR.lv

Varēja būt stingrāks

3
Foto — Mārtiņš Zilgalvis, F64
Ieva Alberte

Vēlētājs. Par ko un kāpēc balsos? – Ir jautāja pirms gada. Darām to vēlreiz. Piensaimniece Ranta Šmite dos vēl vienu iespēju Vienotībai 

Jau pirms 10.Saeimas vēlēšanām Ranta daudz domāja, par ko balsot. Šoreiz domā vēl vairāk. Iepriekš balsoja par Vienotību ar lielām cerībām, taču vīlās. «Vienotībai trūka vienotības. Viņi bija ļoti nenoteikti. Man joprojām ir daudz neskaidrību, kas notiek ar airBaltic? Kāpēc jāglābj?» Ranta norāda, ka valdības rīcība svarīgos brīžos nav saprotama. Lai arī Dombrovskis esot labs ekonomists, kā vadītājs varējis būt stingrāks. Tomēr Ranta dos viņam vēl vienu iespēju. 

Pie airBaltic gan esot vainojams arī satiksmes ministrs Uldis Augulis no ZZS. No partijas, kurā trūkstot noteiktības. «Nu, glumi kā zuši!» Zaļo vides ministrs Raimonds Vējonis esot vārgi reaģējis uz faktu, ka Kargins gatavojas Latgalē savienot ezerus un aizrakt ceļus. «Ir grūti noskatīties, ka cilvēks, kas valstij parādā par Parex, par ko mēs maksājam, tik necienīgi rīkojas ar vidi.» 

Zatlera lēmumu ierosināt Saeimas atlaišanu Ranta dēvē par drosmīgu. «Lai deputāti saprot, ka viņi nevar iesēsties uz četriem gadiem un darīt, ko grib.» Ranta pieļauj, ka gadījumā, ja Zatlers būtu rīkojies agrāk, viņš savāktu labāku deputātu kandidātu listi, izstrādātu pārdomātāku partijas progammu. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu