Joprojām par Nilu • IR.lv

Joprojām par Nilu

6
Foto — Andrejs Strokins
Ieva Alberte

Vēlētājs. Par ko un kāpēc balsos? – Ir jautāja pirms gada. Darām to vēlreiz. Diāna Ostroumova paliek uzticīga Saskaņas centram 

10.Saeimu Diāna vēlēja Londonā. Neilgi pirms vēlēšanām viņa ar vīru un dēlu pārcēlās uz dzīvi Lielbritānijā, Šefīldā. Pirms diviem mēnešiem Ostroumovi sagaidīja otru dēlu. Patlaban ģimenes budžets ir ap 2000 mārciņu: vīrs labi pelna fabrikā, kas ražo durvis; Diāna par bērniem saņem 500 latu pabalstu. Pašvaldība par zemu īres cenu piešķīra māju ar četrām istabām un dārzu. Apģērbs un pārtika maksā lētāk nekā Latvijā. «Ja mani ar to spētu nodrošināt Latvijā, es atgrieztos,» saka Diāna. 

Vēlēt dosies. «Kamēr esmu Latvijas pilsone, tikmēr jābalso, citādi kāds to izdarīs manā vietā.» Balsos Diāna par SC, tāpat kā iepriekš. «Joprojām esmu par Nilu. Ļoti pārdzīvoju, kad viņš nonāca slimnīcā.» Lai gan Rīgas mērs nekandidēja Saeimas vēlēšanās pērn un nav sarakstā arī tagad, viņs ir premjera kandidāts, un Diāna norāda, ka viņas balss tiks Ušakova partijai. Tieši Ušakova laikā izremontēts dēla bērnudārzs. Viņa darbi bijuši redzami. 

Pēc vēlēšanām Diāna internetā lasījusi komentārus. Kāds cilvēks paudis prieku par Dombrovska uzvaru, jo neatkarība nu būšot drošībā. Labāk tad mirt no bada, ka tik krievi un Gazprom nostāk. «Nesaprotu tādu nostāju. Neviens negrib padarīt latviešus par vergiem.» 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu