Nevajag sēdēt un gaidīt • IR.lv

Nevajag sēdēt un gaidīt

5
Vita Bērziņa

Vēlētājs. Matīss Francis (23), Bill&Yard projektu vadītājs, par LPP/LC līderi Aināru Šleseru, visticamāk, vairs nebalsos 

Starplaikā kopš 10.Saeimas vēlēšanām Matīss ir kļuvis par tēti. Saņēmis apsveikuma kartīti no Rīgas mēra Ušakova, bet tas nepārliecinot balsot par Saskaņas centru. Tomēr, visticamāk, Matīss šoreiz nebalsos arī par Šleseru. Pirms gada viņa lēmums esot plaši apspriests, taču Matīss par savu izvēli nekaunas, tikai apšauba Šlesera izredzes šoreiz tikt Saeimā. 

Politiķa kratīšanas jautājums ticis pārāk uzpūsts. «Tagad vainot tikai viņu šķiet nesakarīgi. Saeima ir pilna ar aizdomīgām personām, un balsojumi bieži ir kāda politiķa interesēs.» Šlesera ideja mainīt LPP/LC nosaukumu uz Šlesera Reformu partiju esot nevajadzīga, bet gan jau kādu vēlētāju uzrunās. 

Matīss vēl nav atradis Šlesera aizvietotāju, bet tā noteikti nebūšot Solvita Āboltiņa no Vienotības. «Viņai nesanāk ar pirmajiem vārdiem pārliecināt. Trūkst harismas.» Visu Latvijai! neesot pamanāmi, bet ZZS apkārt skraidot satrakojies Aivars Lembergs, kamēr frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis tik smaida un klusē. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu