Jābūt taktiskam! • IR.lv

Jābūt taktiskam!

4
Foto — Kaspars Krafts, F64
Vita Bērziņa

Vēlētājs. Par ko un kāpēc balsos? – Ir jautāja pirms gada. Tagad to darām vēlreiz. Mehatronikas students Varis Liepiņš (22) paliek uzticīgs nacionālajai apvienībai Visu Latvijai-TB/LNNK 

Varis gada laikā nav īpaši mainījies, tikai mati nu garāki. Zatlera rīkojumu nr.2 viņš uzskata par nelietderīgu naudas izšķērdēšanu un referendumā balsojis pret Saeimas atlaišanu. Varis netic, ka nākamajā Saeimā būs lielas izmaiņas. 

Pats balsos par konkrētiem VL cilvēkiem un tāpēc gatavs pat braukt vēlēt uz citu reģionu. Viņš paliek uzticīgs VL vērtībām – nacionālismam, ģimenei un izglītotai sabiedrībai. «Valstij jāparāda, ka vajadzīgi izglītoti cilvēki. Vienalga, kāda ir dzimtā valoda, viņiem te jāpalīdz iekļauties un iemācīties pieņemt latviešu kultūru, valodu, vērtības un cieņu pret savu zemi.» 

Uz nesenajiem tračiem, kuros iesaistīti dažādi VL biedri, Varis noraugās mierīgi. Jāņa Iesalnieka lēmumu nekandidēt šajās Saeimas vēlēšanās (viņš sociālās saziņas tīklā Twitter bija izteicies, ka norvēģu multikulturālisma politikas atbalstītāji paši ir līdzvainīgi divos briesmīgajos teroraktos, ko sarīkoja konservatīvais radikālis Bērings-Breivīks) Varis uzskata par spriestspējas piemēru. «Neko nepareizi jau nepateica. Vienkārši izdarīja to galīgi nepareizajā laikā. Tu nevari aiziet uz alkoholiķa bērēm un uzreiz teikt, ka te apglabā dzērāju, pat ja tā ir patiesība. Jābūt taktiskākam.» 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu