Interesants troksnītis • IR.lv

Interesants troksnītis

4
Debijas albuma mākslinieciskā noformējuma tapšanas foto — uz mūzikas skandām uzklāja krāsu, kas no vibrācijas šķīda uz visām pusēm.
Ieva Alberte

«Es nedziedātu džinsos un T-kreklā, jo uz skatuves gribu justies kā svētkos,» saka Reinis Sējāns (26), kurš sacerējis lielāko daļu Instrumentu dziesmu. Tās drīzumā iznāks grupas debijas albumā Tru

Intervijas sākums izvēršas netaktisks. Viena no pēdējām ziņām medijos ar Reiņa Sējāna vārdu ir par to, ka viņš producējis grupas The WoW singlu, tāpēc gribas zināt – kas tā par grupu. Reinis atbild, ka tajā dzied viņa draudzene Maija. Tātad jautājums, ko parasti jautā uz intervijas beigu pusi (ja vispār jautā), noskaidrots, tāpēc turpinājumā – tikai par mūziku, jo electroindiepop spēlējošie Instrumenti patlaban gatavojas sava pirmā albuma Tru prezentācijai un koncertam, kas notiks 30.augustā Sapņu fabrikā

«Gribas klausītājus pārsteigt, iepriecināt,» saka Reinis. 

Lido kalniņš nodārd
Ar Reini runājamies grupas studijā TRU Music Studio netālu no lielveikala Spice. Telpa ir gaiša, ar austrumu tepiķiem, violeti dzeltenu koka galdu. Reinis rāda skandas, kas izmantotas klipa filmēšanā: uz skandu membrānām uzklājuši krāsas, un no mūzikas radītajām vibrācijām tās šķīdušas uz sienām, kas apklātas ar papīru. Tapis mākslas darbs, ko izmantos albuma vāciņa dizainam. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu