Asaras, nauda, asaras, asaras • IR.lv

Asaras, nauda, asaras, asaras

5
Miljonārs Marks Paskins TV šova intrigai piekrita slēpt faktu, ka patiesībā ir miljonārs ar 100 miljonu dolāru rocību.

Amerikāņa Džona Kuka dzīvē pēdējā gada laikā bija divi priecīgi notikumi – veiksmīga nieres pārstādīšanas operācija un iepazīšanās ar miljonāru. Abi satikās televīzijas realitātes šovā Slepenais miljonārs 

Pagājušajā vasarā Džonu Kuku sameklēja cilvēki no kādas filmēšanas grupas. Stāstīja, ka veidojot dokumentālu filmu par nevalstiskajām organizācijām. Filmā piedalīšoties arī kāds Marks, kurš kā brīvprātīgais darbosies Džona vadītajā labdarības organizācijā. Džons piekrita. Filmēšana ilga gandrīz trīs nedēļas. Tikai pēdējā dienā Džons uzzināja, ka brīvprātīgais patiesībā ir miljonārs no Kalifornijas, bet filmēšanas grupa – raidījuma Slepenais miljonārs veidotāji no televīzijas kanāla ABC

Uz Detroitu
TV realitātes šovs Slepenais miljonārs ir tāda paša nosaukuma britu raidījuma versija. Noteikumi ir vienkārši un ātri uztverami, galvenā ideja – pacilājoša. Īsumā to varētu raksturot ar vārdiem «labie darbi atmaksājas». 

Katrā raidījumā kāds miljonārs, slēpjot savu patieso identitāti, dodas uz nabadzīgu, Dieva pamestu nostūri un pavada tur 6-10 dienas. Miljonāra iztikas līdzekļi ir ierobežoti, dzīves vieta – bez ērtībām. Viņa uzdevums ir iesaistīties vietējās kopienas dzīvē, lai atrastu cilvēkus un organizācijas, kuriem savas uzturēšanās beigās varētu ziedot vismaz 100 tūkstošus dolāru (ziedojamās summas minimums ABC šova versijā). 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu