Dāvanu laiks • IR.lv

Dāvanu laiks

5
Nellija Ločmele

Vasaras saulgrieži nav nekādi Ziemassvētki, tomēr šogad tā sanācis, ka dāvanas citu pēc citas atrodam nevis zem eglītes, bet gan papardēs.

Piemēram, Saeima pirms referenduma ir sākusi strādāt ar tādu sparu, ka līdz jaunajām vēlēšanām trijos mēnešos izdarīs vairāk nekā tad, ja parastajā kārtībā tiktu atlaista pēc trijiem gadiem. 

Karstais KNAB kartupelis Vilnītis pēkšņi izrādījās pavisam auksts pērnais sapujenis, ko ielidināja krūmos un aizmirsa pāris dienu laikā. Samazinātie aģitkampaņas tēriņu griesti ir politiķu dāvana gan pašiem (kasēs tāpat vējš svilpo), gan TV skatītājiem (mazāk miglas smadzenēm). Ārzonu īsto saimnieku atklāšana, deputātu imunitātes apcirpšana attiecībā uz administratīviem sodiem un bēdīgi slaveno kratīšanu, internetā parakstītu iniciatīvu ātrs ceļš uz Saeimas darba kārtību – līdz vēlēšanām piepildāmo vēlmju saraksts ir kārdinošs.

Dāvanu vilni esam uzķēruši arī mēs – žurnālā sākam vairākas jaunas labas lietas. Komentāru cienītājus ik nedēļu gaidīs pārsteigums, jo līdzās Aivara Ozoliņa un Paula Raudsepa viedokļiem publicēsim kāda sabiedrībā godāta un zinoša cilvēka skatu uz aktualitātēm. Ozoliņa un Raudsepa tāpēc nekļūs mazāk, tieši otrādi, ierastos komentārus papildinās lakoniski domu zibšņi – tvitera drukātā versija! Bagātīgāks kļūs arī mūsu kultūras saturs, jo oriģinālās «nekritiķu» recenzijas papildinās profesionāli ieteikumi, kā nepalaist garām vērtīgus un aizraujošus mākslu pasaules notikumus. Svētki turpinās!

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu