Bez mājkalpotājas! • IR.lv

Bez mājkalpotājas!

4
Foto — Mārtiņš Zilgalvis, F64
Anda Burve-Rozīte

Jaunievēlētā prezidenta Andra Bērziņa kundze daktere Dace Seisuma (38) savā pirmajā intervijā atzīstas, ka dzīvesdrauga nokļūšana augstajā amatā viņu satriekusi

Daktere Seisuma intervijas atteikusi visiem medijiem. Arī tiem, kuri slepšus ieradušies Stradiņu slimnīcā, lai viņu vismaz skatītu vaigā, laipni sasveicinājusies un tūdaļ devusies prom. Žurnālam Ir viņa piekrita sniegt interviju, uzsverot, ka cer – tā ir pirmā un pēdējā reize, kad runā ar medijiem. Pēc Saeimas balsojuma par prezidentu 2.jūnijā nākamajā rītā dakterei bija pilnībā aizkritusi balss. Kolēģi jokoja – vai bijusi pie Saeimas un klaigājusi protesta mītiņā? Nē, teju nedēļu noslimoja ar laringītu. 

Sarunājoties vēl telefoniski, viņas mierīgā balss un apdomīgi izteiktie spriedumi uzbūra sievietes tēlu: trausla, bet ar krampīgu raksturu. Tiekoties svētdienas novakarē kādā  restorānā Vecrīgā, izrādās – īstenība atbilst iztēlotajam. 

Finansista, Saeimā no ZZS saraksta ievēlētā deputāta un jaunievēlētā prezidenta Andra Bērziņa kundze uz tikšanos ierodas elegantā vasaras kleitiņā, baltu somu, pieskaņotām augstpapēžu kurpēm. Kreisās rokas rādītājpirkstā sievišķīgs zīmoggredzens – šķiet, tas darināts tieši viņai. Tikko jaušami ieveidoti mati un pavisam nedaudz kosmētikas. Sarunas laikā viņa vairākas reizes saudzīgi spiež pirkstu galus pie acīm – nogurusi. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu