Mazās vietas • IR.lv

Mazās vietas

5
Gundars Ignats

Un tā nu tas notiek, teorijas likumi strādā, un viss kļūst arvien lielāks

Savienojas, apvienojas un optimizējas. Savienotie izspiež nesavienotos, lielie izplešas un mazie saraujas. Un katrā miestā ir savs taisnstūrveida pārtikas magnēts. Savs lielveikalu tīkla ķēdes posms vai posmiņš. Ērti ir iebraukt, ērti izvēlēties, samaksāt un ērti izbraukt. Var visu pie viena. Ietaupīt laiku un nebraukāt apkārt. Gūt mieru un mierinājumu. Visviens, vai tie pavasara izslāpušie, kas alus un gaļas piekrautiem ratiem brauc piekopt piknika ritus, vai mīlas putni, kurus drīz Dieva vai Ārijas Elksnes vārdi apgredzenos, vai gluži parasti ģimenes sagādnieki, kas skrupulozā rūpībā seko sarakstam lapiņā un lielveikala bezmaksas biļetenam. 

Un ir jau labi, ka tā, – cik laika patērēts, cik asaru izraudāts, kad visa tā nebija, cik kurpju ir nodeldēts, meklējot liķieri Moka un pienbaltu tualetes papīru, cik lamuvārdu teikts, meklējot cilindra galvu. 

Kas nekait pie kases pirms bankas kartes lepni pasniegt priekšrocību karti un saņemt svarīgos bonusa punktus un dažādas atlaides. Atbildēt korporatīvajās krāsās ietērptās kasieres korporatīvajam sveicienam. Skaidri definēta apkalpošanas stratēģija, iepriekšparedzami jautājumi griež precīzi kā presformas nazis. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu