Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

6

Nedēļas notikumi Latvijā

 

No 1.marta līdz 31. maijam Latvijā notiks tautas skaitīšana – pirmā pēc Latvijas iestāšanās Eiropas Savienībā un darbaspēka brīvas kustības ierobežojumu atcelšanas. Līdz 10.martam iedzīvotāji ir aicināti aizpildīt anketas internetā mājaslapā Tautasskaitisana.lv, bet tos, kuri tās nebūs aizpildījuši internetā, no 17.marta līdz 31.maijam skaitītāji apciemos dzīvesvietā. Tautas skaitīšanā iegūtie dati būs konfidenciāli. Tautas skaitīšana notiek ne retāk kā reizi 10 gados, iepriekšējā notika 2000.gadā. Toreiz tika noskaidrots, ka Latvijā ir 2,37 miljoni iedzīvotāju.

Partija Jaunais laiks piedalīsies partijas Vienotība veidošanā un dibināšanā, sestdien nolēmusi JL biedru kopsapulce. Rezolūcijā par Vienotības partijas izveidi uzsvērta nepieciešamība sākt jaunās partijas dibināšanas procesu, balstoties uz kopējām vērtībām, lai radītu ilgtspējīgu, eiropeisku, daudzskaitlīgu, atvērtu un rīcībspējīgu partiju.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu