Kalendārs • IR.lv

Kalendārs

5

Kultūras un izklaides notikumi

 

IZSTĀDE. BALTU MĀKSLA
No 16.novembra Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā būs apskatāma izstāde Baltu māksla, kas iecerēta kā svētku pasākums par godu Lietuvas tūkstošgadei. Unikālo projektu veidojuši Viļņas Mākslas akadēmijas speciālisti sadarbībā ar Lietuvas, Polijas un Latvijas arheologiem, mākslas zinātniekiem, dizaineriem un jaunajiem māk­sliniekiem. Izstādes 300 m² lielajā platībā tiek eksponēti 614 mākslas darbu no muzeju krājumiem, privātām kolekcijām. Tajā būs redzamas unikālas arheoloģiskās un etnogrāfiskās rotaslietas un tekstilijas, kas ir atrastas seno baltu ģeogrāfiskajā areālā. Lnmm.lv

KONCERTS. DE PHAZZ
Sapņu fabrikā notiks vācu grupas De Phazz koncerts, kurā izsmalcinātās lounge mūzikas lielmeistari iepazīstinās Latvijas melomānus ar jaunāko albumu lala 2.0. Grupa kļuvusi par vienu no veiksmīgākajiem Vācijas muzikālajiem projektiem, viņu izpildītās glāsmainās un liegās kompozīcijas neapšaubāmi jau ir lounge stila klasika. Koncertā būs iespējams baudīt gan jaunā albuma kompozīcijas, gan dziesmas, kas projektam atnesušas pasaules popularitāti. Biļetes cena no Ls 12 līdz Ls 40.
Bilesuserviss.lv

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu