Ievelciet elpu, nekustieties! • IR.lv

Ievelciet elpu, nekustieties!

2

Saeimu nomaiņa ir īstais brīdis gluži kā rentgena uzņēmumā piefiksēt sabiedrības un valsts «veselības stāvokli»

Pa pusei izrāpusies no bedres, nometusi daļu (bet ne visu) trekno gadu lieko svaru, Latvija ietur mazu pauzi. 9.Saeima aiziet, 10. sāk darbu, valdība pārkārtojas – šis ir brīdis, kad jāpiefiksē, kur mēs esam un kādi rīki būs jauno deputātu un ministru rokās, lai pabeigtu krīzes pārvarēšanas darbus un ieliktu pamatus stabilai attīstībai.

Pilns situacijas raksturojums aizpildītu grāmatu. Esam atlasījuši dažus raksturlielumus, atskaites punktus par sabiedrību, demogrāfiju, ekonomiku, veselību un izglītību, kas ir svarīgākie pieturas punkti vērtējumam par Latvijas stāvokli. Ar citiem skaitļiem cenšamies noteikt, kādi instrumenti ir valdības rokās – nauda, cilvēki, īpašumi – ar kuriem tā var ķerties pie Latvijas stāvokļa uzlabošanas.

Tas ir tas, kas mums ir. Nākamajos četros gados mums visiem – gan sabiedrībā, gan Saeimā, gan valdībā – būs jāstrādā, lai būtu labāk.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu