Inguna un Uģis, pārāk skaļi fani • IR.lv

Inguna un Uģis, pārāk skaļi fani

2
Jelgavnieki Inguna Lībiete un Uģis Bernāns hokejam līdzi juta tik skaļi, ka kaimiņi izsauca policiju. Foto — Mārtiņš Zilgalvis, F64
Ieva Alberte

Pēc satraucošiem kliedzieniem dzīvoklī Jelgavā, Puķu ielā, kaimiņi izsaukuši policiju, taču izrādījies, ka kāda dāma aizrāvusies ar hokeja skatīšanos

Viņai izteikts mutisks aizrādījums par pārāk skaļu trokšņošanu, vēstīja Zemgales Ziņas. Fanes vārds netika minēts, tomēr gribējās viņu sameklēt. Izdevās. Inguna Lībiete, latviešu valodas skolotāja, divu meitu mamma. Inguna ar ģimeni mīt daudzdzīvokļu mājā.

«Spēle jau bija beigusies, kad pie durvīm zvanīja. Atvēru – tur trīs policisti, tērpti melnā. Nesapratu, kas noticis,» atceras Inguna. Kārtības sargi paskaidrojuši, ka kaimiņi ziņojuši par pārāk skaļiem kliedzieniem. «Policisti prasīja, vai ir kādas nekārtības, vai kāds kādam nedara pāri, vai nav strīds. Man nāca smiekli, bet noturējos. Teicu, ka viss kārtībā, tikai jūtam līdzi hokejam.» To apliecinājusi arī meita, kura tobrīd virtuvē ēdusi rasolu.

Tā kā durvis atvēra Inguna, tika pierak­stīti viņas dati, un līdz presei nonāca ziņa, ka ar hokeja skatīšanos aizrāvusies dāma, taču kliedzējos bija arī draugs Uģis. Viņš ir bušu zvejnieks. «Tur nevarēja nebļaut. Tāda spēle!» Uģis norāda, ka Dinamo ar 5:3 vinnēja Lokomotiv. Visskaļāk abi priecājušies, kad vārtus iesitis Lauris Dārziņš, izvirzot Dinamo vadībā. «Kad policisti atbrauca, es skatījos pēcspēles interviju. Tā kā viņi interesējās par rezultātu, pateicu.» Sapratuši, ka ne vardarbības, ne diskotēkas dzīvoklī nav, policisti teikuši, ka savu reizi arī atpūsties vajag, un aizbraukuši. «Viņi bija ļoti sakarīgi,» vērtē Inguna.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu