Patiesa laimes sajūta • IR.lv

Patiesa laimes sajūta

2
Amerikāņu izmeklētāji uzskata, ka Deniss radīja programmatūru, kas ar vīrusu inficētajos datoros pārveido banku mājaslapu izskatu un pieprasa lietotājiem ievadīt papildu informāciju, ko noziedznieki pēc tam izmanto kontu uzlaušanai. Šī foto tapšanas laiks nav zināms.

Tenisa zvaigzne Marija Šarapova atgriežas pie savām saknēm Černobiļas avārijas saindētajā zemē

Jaunā sieviete, kas pirms dažiem mēnešiem atzīta par pasaulē visvairāk pelnošo sportisti, zināmu ekstravaganci var atļauties arī pavisam skarbā vidē. Esam nomaļā lidlaukā pie Gomeļas, kas ir otrā lielākā Baltkrievijas pilsēta. Lidostas ēka ir nepievilcīgs padomju laika klucis, tam līdzās ikdienišķi saripinātas ilgu mūžu kalpojušas Tupoļeva lidmašīnas – tādās jūs varbūt uzdrošinātos sēsties tikai pēc vairākām degvīna glāzēm.

Taču šī diena klusajā lidlaukā nav tipiska, un to drīz var ieraudzīt dzidri zilajās vasaras debesīs. Pie apvāršņa parādās un strauji tuvojas spoža privātā lidmašīna, šurp atvedot tenisa princesi Mariju Šarapovu. 23 gadus veco sportisti pie paša trapa sagaida pompoza delegācija ar lieliem puķu pušķiem. Viņa izkāpj, tērpusies vienkāršā, tumši pelēkā kleitā.

Mans brauciens uz Gomeļu no Londonas nebija tik gluds. Vispirms pārsēšanās Vīnē, tad trīs stundas ilga pratināšana Minskas lidostas robežpostenī. Ko gan var gribēt, zinot, ka Baltkrievijā pie teikšanas ir autokrāts Aleksandrs Lukašenko, bet es viņa valstī ierados neilgi pirms pusnakts bez iepriekš sagādātas vīzas. Skaidrs, ka angļu žurnālistu tur gaida mazāk nekā pievilcīgu krievu tenisisti. Pēc 300 mārciņu samaksāšanas un pašapziņu aizskarošas lūgšanās pēc žēlsirdības es laimīgi esmu sasniedzis arī Gomeļu, lai kļūtu par liecinieku, kā Šarapova atgriežas dzimtenē. Un apciemo savu sasirgušo vecmāmiņu Gaļinu.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu