Cauri muklājiem... • IR.lv

Cauri muklājiem…

5
Andrejs Strokins, F64

VĒLĒTĀJS. Mehatronikas students Varis Liepiņš (21) balsos par partiju apvienību Visu Latvijai! – TB/LNNK

Līdz šim Varis nebalsoja ne pašvaldību, ne Saeimas vēlēšanās, jo nevēlējās to darīt tikai tāpēc, lai «tie sliktie netiek iekšā» vai arī balsot par mazāko ļaunumu. Šoreiz Varis balsos, jo zina par ko. «Labs deputāta kandidāts ir tas, kurš spēj savest kārtībā vispirms pats savu dzīvi un ģimeni. Līdz ar to – spēs vadīt un sakārtot lielāku modeli.»

Vara izvēle ir likumsakarīga. Reiz aizbraucis māsai līdzi uz Kluba 415 vasaras nometni – nakts stafetes, zupa uz ugunskura, rīta rosme, tuvcīņa, daba. Ļoti paticis. Varis sapratis – tie ir viņa domubiedri, iestājies klubā. Tobrīd Raivis Dzintars vēl nebija nodibinājis partiju Visu Latvijai!, bijis daudz citu spēcīgu personību. Kluba biedri regulāri dodas sakopt nozīmīgas vietas, piemēram, Īles bunkuru un Stompaku purvu. To Varis uzskata par daudz labāku reklāmu nekā gaismas šovs virs Daugavas. 

«Dzert kolu un pīpēt? Nē.» Varis dejo Danču klubā, aizraujas ar militāro tuvcīņu, rīko gadskārtu pasākumus Latviešu nacionālistu klubā. Nelieto alkoholu. To darīs, kad pašam piedzims bērni. Dziesma, kuru dziedot, sirds dauzās, ir Sakarnieku dziesma ar vārdiem: «Cauri muklājiem un purviem soļo sakarnieku vads, un caur pīpes ziliem dūmiem drūmi raugās viņa skats.»

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu