Kalendārs • IR.lv

Kalendārs

1

Kultūras un izklaides notikumi

VAKARIŅAS. SĪMAŅA BALSS
Ceturtdienas vakarā Kalnciema ielas koka ēku kvartālā Rīgā notiks starptautisko vakariņu pasākums ar koncertu, kurā būs reta iespēja dzirdēt leģendārā Haralda Sīmaņa balsi. Vakariņas sāksies plkst.16 un ilgs līdz plkst.23. Pasākumā piedalīsies vairāki restorāni un piedāvās dažādu zemju izcelsmes ēdienu. Būs arī tirdziņš, kurā varēs iegādāties arī pārtiku, ziedus, pinumus un amatnieku darinājumus. Ap plkst.21 sāksies koncerts, kurā piedalīsies Haralds Sīmanis un domubiedri – Ieva Akuratere, Ilze Grunte, Zane Šmite, Andris Grunte un Matīss Akuraters.

KONCERTS. BILDE UN SKAŅA
No 16. līdz 18.jūlijam Dzintaru koncertzālē Jūrmalā notiks starptautiskā festivāla Mūzika&kino koncerti, kuros uzstāsies gruzīnu etnodžeza dziedātāja Nino Katamadze ar grupu Insight un serbu kinorežisors, mūziķis un komponists Emirs Kusturica ar savu The No Smoking Orchestra. Festivāla noslēgumā skatītājus pārsteigs krievu grupas Ļeņingrad solista Sergeja Šnurova jeb Šnura kopēja uzstāšanās ar eksperimentālās tautas mūzikas instrumentu grupas Terem Kvartet mūziķiem (attēlā). Bilesuserviss.lv

FESTIVĀLS. SMILŠU PILIS
Jelgavā visu nedēļu rosās 40 smilšu tēlnieku komandas, kas līdz nedēļas nogalei dažādos tēlos būs pārvērtuši 450 tonnas smilšu. Viņu veikumu no 16.jūlija varēs aplūkot Uzvaras parkā. Šogad 4.starptautiskā smilšu skulptūru festivāla tēma ir Ceļojums laikā.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu