Es varu aizvietot miljoniem ārstu! • IR.lv

Es varu aizvietot miljoniem ārstu!

5
Transā iegrimusi sieviete kādā no Kašpirovska dziedniecības seansiem 1989.gadā. Foto — Imageforum/LETA

Ekstrasenss Anatolijs Kašpirovskis (70) savulaik pie televīzijas ekrāniem spēja sapulcināt miljoniem padomju iedzīvotāju. Tad devās pašpasludinātā trimdā, jo sakrājās pārāk daudz sūdzību par TV seansu izraisītām psihiskām problēmām un pašnāvībām. Pēc 15 gadiem Kašpirovskis atkal ir atgriezies

Uzreiz vienosimies par vienu lietu. Jūsu saprašana ir tik liela, – ar īkšķi un rādītājpirkstu rādot sprīdi, no Maskavas koncertzāles Kosmos skatuves paziņo Anatolijs Kašpirovskis. «Bet mana ir tūkstoš reižu lielāka.» 

Aptuveni 2000 zālē sanākušo izskatās acīmredzami sajūsmināti. Ko gan citu var gaidīt no cilvēkiem, kas par ieejas biļeti samaksājuši 3000 rubļu (nepilnus 55 latus) un gaida brīnumu! (Par 1000 rubļiem var nopirkt DVD disku ar «tāldziedniecību».) Mājās ejot, noteikti nebūs vīlušies. Ja vien dosies mājās, nevis uz slimnīcu, sūdzoties par mokošu nelabumu un smagām galvassāpēm.

Kad koncentrētā ievadruna ir galā, Kašpirovskis, kurš savos gados izskatās un kustas kā 20 gadus jaunāks vīrietis, sāk gandrīz stundu garu monologu, aplūkojot tik dažādus tematus kā pašprogrammēšanās, Čingizhans un vaginālās kārpas.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu