Manas blēņas ar Šreku • IR.lv

Manas blēņas ar Šreku

6
Šreks: Ilgi un laimīgi izmanto 3D formātu, kas atdzima un kinoteātros atgriezās ar filmu Avatars. Foto — Paramount Pictures

4.jūnijā Latvijas kinoteātros sāk izrādīt ceturto filmu par briesmoni Šreku. Aktieris Gundars Āboliņš latviski ierunājis trīs no tām  

Bija reiz tāda Nebijušu Sajūtu Restaurēšanas Darbnīca. Un toreiz tas nemaz nelikās un arī tagad neliekas tik nereāli! Apzināti piesēdos pie «klabuļiem», kad man vēl nav pilnas sajūtu buķetes. Pat vairāk – es to filmu neesmu redzējis! Tūlīt, pēc pāris stundām, sāksies pirmā pusslepenā Šreks 4 noskatīšanās, kad Forum Cinemas vadītājs Atis Amoliņš droši vien izņems filmu no sava seifa kā tādas centralizētā eksāmena biļetes, noplēsīs tai kādu hologrāfisku plombu un kādā nezināmā Parex Plaza zālē to pirmie ieraudzīs žurnālisti. Tādi stingri noteikumi! Pret pirātiem! Dažas sajūtas gan man ir, un es esmu gatavs tajās padalīties. 

Šis ir jau trešais Šreks (ja neskaita vienu tādu mazāku uz vieniem Ziemsvētkiem), kas runā manā balsī. Pašu pirmo sēriju latviski «neiedublējām». Žēl, jo tā man vēl arvien no visām patīk vislabāk. To, starp citu, esmu arī redzējis! 

Ar filmu turpinājumiem jau ir tāpat kā ar tējas maisiņiem – ar katru nākamo uzlējumu tā kļūst švakāka un tāda kā «aiz matiem pievilkta». Kad liekas, ka neko jaunu vairs izdomāt nevar un jaunas garšas neparādās, bet bizness jātaisa, kamēr publika vēl silta. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu