Anekdotes • IR.lv

Anekdotes

1

Veiksmi dzīvē ietekmē godīgums un kārtīgums. Ja jums to nav – veiksme garantēta!

Vīrietis stūrē pa stāvu, šauru kalnu ceļu. Negaidīti parādās auto ar sievieti, kura bīstami tuvu aiztraucas pretējā virzienā. «Cūka!» paspēj iesaukties dāma. «Kaza!» nikni atcērt vīrietis… Un pēc nākamā līkuma uzskrien cūkai, kas stāv ceļa vidū.

Ķirurgs gatavojas veikt smadzeņu transplantāciju. «Ir jāizvēlas,» viņš saka pacientam, «par 1000 dolāriem var dabūt psihologa smadzenes, bet par 10 000 dolāru var dabūt politiķa smadzenes.» Pacients izbrīnīts: «Kāpēc politiķa smadzenes ir tik dārgas?» «Tās ir ļoti maz lietotas.»

Pieci ķirurgi pļāpā pie kafijas tases. Pirmais saka: «Visvieglāk ir operēt grāmatvežus. Atver vēderu, bet tur visas lietas ir sanumurētas.» Otrs: «Man labāk patīk bibliotekāri. Viņiem viss sakārots pēc alfabēta.» Trešais: «Es dodu priekšroku elektriķiem. Viņiem iekšā viss sakārots pēc krāsām.» Ceturtais: «Man tomēr patīk advokāti. Nav ne sirds, ne mugurkaula, turklāt galvu un pēcpusi var mainīt vietām.» Piektais: «Nē, vislabākie ir inženieri. Viņi nekad nav pārsteigti, ja pēc operācijas dažas detaļas paliek pāri.»

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu