Spīķeru kvartālā durvis vērs Garlaicības muzejs • IR.lv

Spīķeru kvartālā durvis vērs Garlaicības muzejs

27
Garlaicības muzejs. Publicitātes foto

No 9. līdz 10. augustam neatkarīgais teātris „Dirty Deal Teatro” svinēs savu 10. dzimšanas dienu. Trīs dienu svinības ietvers visdažādākos pasākumus Spīķeru kvartālā, kur blakus spēļu laukumam durvis vērs muzejs padzīvojušiem jauniešiem – Garlaicības muzejs

Muzejs ir viena no Latvijas valsts simtgades programmas norisēm. Par spīti savam nosaukumam Garlaicības muzejs nepavisam nebūs garlaicīgākais muzejs pasaulē. Par tā eksponātiem kalpos unikāli objekti un objektu kopumi, kas daudzdzīvokļu māju pagalmos garlaicības un jaunības iespaidā mainījuši savu sākotnējo jēgu un nozīmi, radot līdz tam nebijušas izklaides un pasaules izziņas pieredzes. Kas notiktu, ja mēs pēc daudzu gadu prombūtnes atgrieztos šajā maģiskajā vietā un laikā?

Režisori Paulu Pļavnieci, scenogrāfu Uģi Bērziņu, aktrisi Anci Muižnieci un aktieri Uldi Sniķeri šī atgriešanās rosināja kļūt par Garlaicības muzeja dibinātājiem. Jaunradītā muzeja apmeklētājiem viņi piedāvās ceļojumu tunelī, kurā būs iespējams gūt visdažādākās garlaicības pieredzes.

Muzeja darba laiks: 10. augustā: 17.00 – 21.00; 11. augustā: 17.00 – 20.00; 12. augustā: 13.00 – 17.00.

Muzeja atrašanās vieta: Spīķeru kvartālā, Maskavas ielā 6, blakus bērnu spēļu laukumam.

Ieeja muzejā – bez maksas.

 

Komentāri (27)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu