LRA Bondara vietā aicinās Vilnīti • IR.lv

LRA Bondara vietā aicinās Vilnīti

24
Jānis Vilnītis. Foto: Ieva Makare, LETA

LRA rosinās uz parlamentāro izmeklēšanas komisiju virzīt jaunus kandidātus bez “šaubu ēnas”

Latvijas Reģionu apvienības Pārstāvju sapulce otrdien nolēma aicināt LRA valdes locekli Jāni Vilnīti uzņemties valdes priekšsēdētāja amatu, pavēstīja LRA pārstāvis Dainis Liepiņš. Šāds lēmums pieņemts pēc līdzšinējā valdes priekšsēdētāja Mārtiņa Bondara lēmuma atkāpties no amata, ziņo LETA.

LRA saprot, ka Bondaram šis nav bijis viegls laiks, ņemot vērā, cik lieli resursi pret viņu tika izvērsti priekšvēlēšanu laikā un pēdējos mēnešos, skaidroja LRA Pārstāvju sapulces loceklis Liepiņš, norādot, ka atkāpšanās vērtējama kā emocionāla izpausme tik saspringtā laikā.

Jūlija beigās Bondars paziņoja par atkāpšanos no partijas valdes priekšsēdētāja amata. “Ņemot vērā pēdējā laika LRA balsojumus Saeimā, es atkāpjos no LRA valdes priekšsēdētāja amata,” pavēstīja Bondars.

LRA rosinās Saeimas frakcijas uz “Oligarhu lietas” parlamentārās izmeklēšanas komisiju virzīt jaunus kandidātus, kuriem nav šaubu ēnas, teica LRA Saeimas frakcijas priekšsēdētāja Nellija Kleinberga pēc LRA pārstāvju sapulces sēdes. Par šo jautājumu vēl plānots spriest LRA frakcijas sēdē 2.augustā.

LRA uzskata, ka komisijas vadība ir jāuzņemas nacionālās apvienības “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un brīvībai”/LNNK izvirzītam pārstāvim.

Kleinberga skaidroja, ka viņai šaubas bijušas par abiem iepriekš virzītajiem kandidātiem uz parlamentārās izmeklēšanas komisijas vadību – gan par šajā amatā apstiprināto Ingunu Sudrabu (NSL), gan par “Vienotības” frakcijas deputātu Andreju Judinu.

 

Komentāri (24)

Estipois 02.08.2017. 10.33

Vajadzēja rosināt Šica izslēgšanu un ārkārtas kongresu, tīrīšanu vai ko tādu nevis laisties lapās!

+4
-1
Atbildēt

0

valdemir 01.08.2017. 20.38

Kāpēc tad Zatlera ierindnieku? Vajadzēja pašu.

+4
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu