Lepēna: Putins iemieso jaunu pasaules redzējumu • IR.lv

Lepēna: Putins iemieso jaunu pasaules redzējumu

33
Marina Lepēna. Foto: PHILIPPE LOPEZ, AFP/LETA

“Pēdējos gados ir radusies jauna pasaule. Šī ir Vladimira Putina pasaule, [prezidenta] Donalda Trampa pasaule Savienotajās Valstīs, [premjerministra] Narendras Modi pasaule Indijā,” sacīja Lepēna.

Francijas galēji labējās “Nacionālās Frontes” (FN) līdere un prezidenta amata kandidāte Marina Lepēna piektdien vizītē Maskavā paziņojusi, ka Krievijas prezidents Vladimirs Putins iemieso jaunu pasaules redzējumu, ziņo LETA.

“Viņš pārstāv suverēnu valsti. Es domāju, ka viņš pārstāv arī jaunu redzējumu,” pēc tikšanās ar Putinu žurnālistiem paziņoja Lepēna.

“Pēdējos gados ir radusies jauna pasaule. Šī ir Vladimira Putina pasaule, [prezidenta] Donalda Trampa pasaule Savienotajās Valstīs, [premjerministra] Narendras Modi pasaule Indijā,” sacīja Lepēna.

Viņa norādīja, ka, līdzīgi kā šo valstu līderi, arī viņa atbalsta redzējumu par sadarbību, nevis pakļaušanos, ko “pārāk bieži paudusi Eiropas Savienība”.

Jau vēstīts, ka Lepēna Maskavā arī solīja cīnīties, lai tiktu atceltas pret Krieviju noteiktās Rietumu sankcijas.

 

Komentāri (33)

J.Biotops 24.03.2017. 18.32

Būtu Ļipēna kaut mazliet vēsturi apostījusi, zinātu, ka Puķina jaunais pasaules redzējums ir vairāk kā 1000 gadu vecs, pārņemts no vārda brāļa Vlaģimira Asinssaules, tā, kurš pravoslāviem skaitās “ravnoapostoļnij”.

Bet ko lai prasa no dienstmeitas, kas aizskrējusi saņemt precizētus uzdevumus un izdīkt algas pielikumu. Īstena franču patriote, labs paraugs citiem patriotiem.

Ej nu atšķir, cik viņa ir „galēji labēja”, cik – tikpat galēji kreisa. Lozungi „par tautu”, par valsti”, „par taisnību” vienmēr kalpojuši idejiski vienādu grupu savstarpējiem kašķiem par līdzīgi domājošo atbalsta pārdali.

+12
-1
Atbildēt

2

    puika > J.Biotops 24.03.2017. 18.36

    Labējais populisms

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    vitalisvita > J.Biotops 24.03.2017. 23.27

    Nu domāju, ka spriedelējot par tiem “labējiem” un “kreisiem”, būtu jāievēro tāda “lietiņa”, ka mūsu laicīgās dezinformācijas un “viedokļu dažādības” apstākļos, tie ir zaudējuši savu pirmatnējo (kungu un kalpu) attiecību jēgu, un starp “darba devējiem” un “darba ņēmējiem” vairs tā īsti neskan.

    Mūsu smadzenes ir tiktāl “aizpūderētas”, ka tas baltais ar melno ir sajucis kopā un, tēlaini izsakoties – ir izveidojies kautkas pelēks, ar ārodbiedrībām pa vidu…

    Bet nu – lai par to domā 100 gudrās galvas. Manā skatījumā – katras tautas labējums un kreisums ir ieprogrammēts ģenētiski un izpaužas viņas mentalitātē. Un mums latviešiem – kā etnisko integrētību cienošiem pavalstniekiem – nekādas kreisuma vai labējās galējības nedraud.

    Tas gan pie nosacījuma, – ja tiksim vaļā no svešzemju globālistiem un multikulturālistiem un likvidēsim okupācijas sekas.

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

vvilums 24.03.2017. 19.46

Ja Putina rašisms ir kaut kas jauns, tad tas ir aptuveni tas pats kas fašisms.

+8
0
Atbildēt

1

    valdemir > vvilums 24.03.2017. 20.08

    Kāpēc aptuveni? Kuram fašisma definīcijas punktam 21.gadsimta Krievija neatbilst?

    +7
    0
    Atbildēt

    0

jurisml_inbox_lv 24.03.2017. 18.58

pūķina pasaules redzējums kā ļeņinam ir vispasaules proletariāta revolūcija , ļeņina valsts apvērsums krievijaa izraisija badu un pilsoņu kaŗju , pūķins ved krieviju no jauna šajāa haosā , valsts ekonomika uz kraha robežas , ļaudis dzīvo trukumā un gaida trešo pasaules kaŗju , lai varētu tajā uzvarēt un atjaunot krievijas varēnību , pūķins viņu acīs ir mesija

http://agonia-ru.com/archives/4854

http://agonia-ru.com/archives/5687

http://agonia-ru.com/archives/5614

http://agonia-ru.com/archives/5404

http://agonia-ru.com/archives/5377

http://agonia-ru.com/archives/5630

+8
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu