Video blogere Amanda Razma: Nevajag nekad apstāties • IR.lv

Video blogere Amanda Razma: Nevajag nekad apstāties

25

 

“Youtube blogošana ir veids, kā var paust savu viedokli un kaut ko ietekmēt. Man patīk, ka es lieku cilvēkiem smaidīt un varu dot kaut ko citiem. Tāpēc es to daru,” atzīst video blogere Amanda Razma.

“Apkārtējā vide veido tevi, bet ja esi spēcīga personība, tad arī tu veido apkārtējo vidi. Nevajag nekad apstāties, pēc katra izpildīta mērķa tu vari kāpt augstāk, uzzināt vairāk, iemācīties vairāk un dot vairāk. Ja tev ir sava oriģinālā ideja, tad no jebkuras vietas vari parādīt, kas tu esi. Galvenais ir iesākt un nebaidīties,” aicina Amanda.

“Mums kā jauniešiem ir dota iespēja izteikties, bet mēs netiekam pie darīšanas. Vecie prāti, kas ir ieņēmuši savas pozīcijas, neatbalsta pārmaiņas, jo tās nav viņu interesēs. Ja pie vadības tiktu jauni, spējīgi prāti, būtu pilnīgi savādāka valsts,” uzskata Amanda.

“Esmu sirdī liepājniece. Man patīk Liepāja un viss, kas ir saistīts ar šejieni. Šeit es sajūtu brīvību, jūras gaisu, vēju, jūtos atraisīta, jūtos kā es pati. Latvija ir manas mājas, ar unikālu valodu un iespēju būt daļai no unikālas kopienas.”

Vairāk iedvesmas stāstus, ko stāsta jauni cilvēki visā Latvijā, skatieties lapā TUESI.lv te.

 

Komentāri (25)

robotron 28.02.2017. 21.46

Smuka, tikai virieša hormons viņai nenāktu par ļaunu. Nevajag būt pār mēru iedomīgai. Iedod lūdzējiem un pumpas pazudīs!

0
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu