Jauno tehnoloģiju laboratorija aicina jauniešus pieteikties vlogeru konkursam • IR.lv

Jauno tehnoloģiju laboratorija aicina jauniešus pieteikties vlogeru konkursam

26
NULL

J-TehLab mērķis ir popularizēt gan meiteņu, gan puišu vidū jauno tehnoloģiju apguvi un jēgpilnu lietošanu.

Fonds Start(IT), žurnāls IR un LETERA veidos Jauno tehnoloģiju laboratoriju — platformu jauniešiem ar mērķi ieinteresēt un aizraut nākotnes jauno tehnoloģiju apguvē — programmēšanā, robotikā, 3D modelēšanā utt. Tādēļ tiek izsludināts konkurss 15—17 gadus veciem puišiem un meitenēm, ar aicinājumu pieteikties un kļūt par šīs platformas sejām — jaunajiem vlogeriem, kurus apmācīs labākie IT speciālisti un kam tiks dota iespēja vairāk kā divdesmit aizraujošās vlogu sērijās skaidrot un rādīt praktiski kā to paveikt jauniešiem visā Latvijā. Lai pieteiktos konkursam jauniešiem līdz 17. martam jāaizpilda pieteikuma anketa un tai jāpievieno minūti garš video stāsts — kāda ir motivācija iesaistīties šajā projektā un kā jaunietis savā ikdienā izmanto jaunās tehnoloģijas.

J-TehLab jeb Jauno tehnoloģiju laboratorijas ietvaros vasarā tiks uzņemtas vairāk kā divdesmit vlogu sērijas, kurās konkursa ietvaros izvēlētie trīs jaunieši skaidros ar informācijas un komunikācijas tehnoloģijām saistītas tēmas. Jau septembrī J-TehLab izglītojošie video būs brīvi pieejami jebkuram interesantam, lai sevi pilnveidotu IT un iespējams savu nākotni saistītu ar šo jomu. 

J-TehLab mērķis ir popularizēt gan meiteņu, gan puišu vidū jauno tehnoloģiju apguvi un jēgpilnu lietošanu, kā arī parādīt dažādās darba iespējas Latvijā šajā jomā. Projektu J-TehLab īsteno žurnāls IR, fonds Start(IT) un Latvijas Elektrotehnikas un elektronikas rūpniecības asociācija LETERA.

Komentāri (26)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu