Atsākts aktīvs darbs pie VID Finanšu policijas un Muitas policijas apvienošanas procesa • IR.lv

Atsākts aktīvs darbs pie VID Finanšu policijas un Muitas policijas apvienošanas procesa

17
VID vadītāja Ilze Cīrule. Foto: Zane Bitere, LETA.

Šis process netika pabeigts pagājušajā gadā, jo vispirms Saiemā bija jāvirza likumprojekts par to, ka VID sastāvā ir viena policija, nevis divas, skaidro Cīrule.

Atsākts aktīvs darbs pie Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Finanšu policijas un Muitas policijas apvienošanas procesa, šorīt intervijā Latvijas Radio sacīja VID ģenerāldirektore Ilze Cīrule. 

“Mums lielais nepabeigtais process ir divu policiju apvienošana. (..) Tas joprojām ir aktuāli. Šis process netika pabeigts pagājušajā gadā, jo vispirms Saiemā bija jāvirza likumprojekts par to, ka VID sastāvā ir viena policija, nevis divas. Šī likumprojekta virzība apstājās, bet šajā brīdī mēs pie tā esam no jauna sākuši aktīvi strādāt un ceram to vistuvākajā laikā izvirzīt,” VID vadītājas sacīto citē LETA. 

Tostarp Cīrule atzīmēja, ka izveidota darba grupa, kurā ir iekļauti pārstāvji no dažādām kompetentām institūcijām, lai vēlreiz pārskatītu apvienotās policijas darba modeli, lai tas nodrošinātu, ka apvienotā policija spēs pildīt tai izvirzītos mērķus un sasniegs labus rezultātus. 

Jau vēstīts, ka Cīrule VID ģenerāldirektora amatā strādā kopš 2016.gada 14.novembra.

Komentāri (17)

dzeris49 27.01.2017. 15.52

Ja saliek kopā divuas korumpētas struktūras ar apšaubāmiem darba rezultātiem, mīnusu būs divreiz vairāk, plusu nekādu.

Kā vienmēr, valstī notiek nevis reformas, bet, reformu imitācija, ja šiem abiem pievienotu kaut vai KNAB, it nekas nemainītos, jo, īstenībā, “elitei” ir labi, kā ir, un tā arī negrib neko mainīt, iespējams, daļa politiķu arī gribētu, bet, kurš tad tiem ļaus.

+5
0
Atbildēt

1

    klusais > dzeris49 28.01.2017. 08.57

    dzeris – tā matemātika ir pilnīgi vienkārša un saprotama – agrāk struktūras konkurēja un skatījās viena uz otras pirkstiem , tagad pietiks sakartot lietas ar vienu struktūru agrāko divu vietā .

    +8
    -1
    Atbildēt

    0

heinrihs 27.01.2017. 13.50

Finanšu “ministres” plāns tiek realizēts, ka dubļi un mēsli vien šķīst. Neizdevās iebāzt VID šefa amatā valsts apkrāpēju Koļegovu, iebāza citu tikpat paklausīgu sievišķi. Es gaidu necienītās hūtes ieliktnītes paskaidrojumu, kādā veidā neapliekamais minimums no 75 eiro 2016. gadā pārvērtās par 60 eiro 2017. gadā, jo šis jautājums ir nesalīdzināmi svarīgāks par visvisādām apvienošanām, no kurām jēgas nav vairāk kā jaunizšķīlušās vistas kājā gaļas.

+4
-2
Atbildēt

0

Anonīms 27.01.2017. 12.55

interesanti – reformas tiek veiktas pēc lemberga, vai uzreiz pēc kremļa instrukcijām?

Bija info par maybaha auto īpašnieci, NĪ apsaimniekotāju, kuras firmai apgrozīzjums tur bija tūkstoši nevis miljoni

VID solīja, ka interesēšoties … ha ha ha … interesējas gan.

Vai ir sakārtota likumdošana, vai ir sakārtots mehānisms kā VID iekasē nodokļus no NĪ izīrētājiem? Vai iekasē nodokļus no tiem, kuri izīrē īpašumus miljonu vērtībā?

Vai dirnēnu impērijā ir notikusi izmeklēšana? Vai tā ir beigusi pastāvēt?

TO, KA Cīrule būs lemberga pakalpiņš – tas pat ceptam gailim bija skaidrs un visa tā informācija, ko lasu medijos – manu viedokli apstiprina

+2
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu