Sniegputeņa dēļ lidostā "Rīga" turpinās problēmas • IR.lv

Sniegputeņa dēļ lidostā “Rīga” turpinās problēmas

21
Lidosta "Rīga". Foto: Evija Trifanova, LETA.

Lidostas darbība ir apgrūtināta ne tikai puteņa, bet arī spēcīgā sānvēja dēļ.

Šorīt Rīgā nav ieradušās lidmašīnas no Helsinkiem, Viļņas un Palangas — tās novirzītas uz citām lidostām, vienlaikus atcelti vairāk izlidojošie reisi, liecina starptautiskās lidostas “Rīga” mājaslapā publicētā informācija. Rīta agrumā ar nelielu kavēšanos izlidojusi lidmašīna uz Londonu, ar stundas kavēšanos pacēlušās lidmašīnas uz Dortmundi un Frankfurti, arī pārējie izlidojošie reisi stipri kavējās, ziņo aģentūra LETA.

Vēlāk vairāki izlidojušie un ielidojušie reisi atcelti, kā arī turpinās reisu kavēšanās. Piemēram, atcelti izlidojušie reisi uz Stokholmu, Kopenhāgenu, Viļņu, Oslo un Tallinu, kā arī atcelti šo maršrutu atpakaļreisi.

Lidostas “Rīga” pārstāve Laura Karnīta aģentūrai pauda, ka lidostas darbība ir apgrūtināta ne tikai puteņa, bet arī spēcīgā sānvēja dēļ.

Viņa piebilda, ka piesaistīts papildu darbaspēks un strādā visa tehnika, taču patlaban situācija labāka nekļūst un lidostas darbība varētu būt apgrūtināta visu dienu. Pasažieri aicināti sekot līdzi straujajām pārmaiņām lidojumu sarakstā lidostas mājaslapā, kā arī uzņēmuma sociālo tīklu kontos.

Brāzmains vējš un putenis Rīgā gaidāms arī ceturtdien, bet nokrišņu būs maz, pastiprināsies sals.

Komentāri (21)

Neticis 04.01.2017. 22.13

Kad “buldozers” reklamēja lidmašīnas kā progresīvāko transportu, viņš šādu transporta nepilnību kautrīgi noklusēja.

+1
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu