Jūlija Krūmiņa sūdu bedre • IR.lv

Jūlija Krūmiņa sūdu bedre

41
Foto: pixabay.com
Aivars Ozoliņš

Atejas Latvijas projektu konkurence ir sīva

Runātīgajam uzņēmējam Jūlijam Krūmiņam ir vīzija par Latviju, kas nebūtu tāda «sūdu bedre», kādā mēs pašlaik dzīvojot. Uzlabotās Latvijas modelis ir vienkāršs: Krūmiņš nopirks mums politiķus, tiesnešus un žurnālistus, likumiem visi uzspļausim vai, kā viņš – «uzdirsīsim», un dzīvosim labi – ja kādam vajadzēs naudu, paprasīs Krūmiņam, un viņš iedos.

Patiesībā jau nekā jauna – Krūmiņš nav ne vienīgais, ne pirmais, kam šāds redzējums, viņš tikai runā par to daudz vairāk un vientiesīgāk nekā daži citi.

Krūmiņš otrdien Latvijas Televīzijā draudēja uzspridzināt KNAB, ja korupcijas apkarotāji ķersies klāt arī viņa meitai biznesmenei. Politiķiem viņš naudu gādājot, lai tie «kaut ko uzlabotu», tāpēc viņš neesot un nevarot būt vainīgs kukuļdošanā. «Tiesu sistēma mums ir ļoti vājā līmenī», bet viņš esot iedevis draudzenei tiesnesei 200 vai 300 tūkstošus eiro un dzīvokli, savukārt tiesas aizliegumam izbraukt no valsts «dirš virsū». «Esmu devis tik daudz kukuļu, ka es pat nezinu,» viņš nupat teica Ir žurnālistei un tad piedāvāja kukuli, lai žurnāls to nepublicē.

Tomēr Latvija kā Jūlijam Krūmiņam ērta sūdu bedre ir utopija.

Žurnāls Ir šonedēļ publicē visu Krūmiņa sacīto. KNAB viņu pašu ir aizturējis līdz ar vēl dažiem no «labajiem cilvēkiem», kuriem viņš devis naudu vai kā citādi palīdzējis.

Ir ierosinātas krimināllietas un pārbaudes par Ingunas Sudrabas vadītās partijas No sirds Latvijai un Jūrmalā valdošās Zaļo un zemnieku savienības nelikumīgu finansēšanu, par Jūrmalas mēra Gata Trukšņa dzīvošanu Krūmiņa meitas firmai piederošajā lepnajā dzīvoklī Dzintaros, par Krūmiņa senās draudzenes, Rīgas Kurzemes rajona tiesas priekšsēdētājas Aijas Orniņas iespējamo «palīdzību» Krūmiņa senam draugam uzņēmējam Jurim Miķelim.

Bedres projektu konkurence
Ir arī citi iemesli, kāpēc Krūmiņam nesanāks viņa ieskatā ideāla Latvija, kurā «Krūmiņš ir kārtīgs zēns», kas dod naudu «labajiem cilvēkiem», un viss notiek. Jo nauda ir vēl dažiem pašu ieskatā tikpat kārtīgiem zēniem, kuri arī grib justies saimnieki savā bedrē. Atejas Latvijas projektu konkurence ir sīva, kā Krūmiņš labi zina. Pirms sešiem gadiem viņš liecināja tiesā, ka Aivars Lembergs jeb «viens no lielākajiem zagļiem», kā Krūmiņš dēvē smagos noziegumos apsūdzēto ZZS bijušo «premjerministra kandidātu», Saeimas deputātiem vedis naudu «ar čemodāniem». Pavisam cits mērogs nekā viņa paša labdarībai.

Turklāt Lembergs pats «tik zemu nenolaidās», čemodānus veduši «pastnieki», kuru skaitā bijis arī Krūmiņš: «Man Ventspilī iedeva naudu – 70 tūkstošus -, lai es 50 tūkstošus atdodu [TB/LNNK bijušajam «pelēkajam kardinālam» Normundam] Lakučam.» Guntaru Krastu par premjerministru Lembergs «iegrūdis» kā «vienreizēju prezervatīvu», lai izdara vienu vienīgu darbu – paraksta Ventspils naftas privatizācijas jeb «nozagšanas» papīrus, Krūmiņš tagad stāsta.

Ja Lembergam tagad iedošot kādus piecus vai desmit gadus, tad jau nākamajā dienā «viņam būs amnestija» – šāds pareģojums LTV 1:1 intervijā no neskūta Krūmiņa slimnīcas gultā varbūt Ventspils sārtvaidzim tomēr nešķita optimistisks. Piecus vai desmit gadus?! Un ja nu «amnestija» nenotiek vai aizkavējas? Turīgiem ļaudīm, bet it īpaši politiķiem konflikts ar likumu parasti atstāj ātru un īpaši sliktu iespaidu uz veselību, un Lembergs 2007.gadā pēc trīs mēnešiem cietumā izskatījās daudz vecāks nekā šodien, gandrīz kā Krūmiņš pašlaik gultā.

«Man neļāva neko darīt,» Krūmiņš kreņķējas. Otrs Latvijas «likumīgais zaglis» Andris Šķēle esot parūpējies, lai viņš nevar uzbūvēt Man – Tess termināli Kundziņsalā, kaut gan viņš esot bijis ar mieru maksāt kukulī divus miljonus latu, taču tikai pēc projekta pabeigšanas, nevis pirms sākšanas, kā bija pieprasījis Šķēles «mazais krupis» Edmunds Krastiņš, kas tolaik strādāja Rīgas domē.

Nepārvarama vara vismaz Krūmiņam bija arī Andris Ameriks un Nils Ušakovs.

Viņa kopā savestie Sudrabas finansētāji, Rīgas brīvostas «sešdesmit stividori», meklējuši starpniekus, nevis ziedojuši viņas partijai paši tāpēc, ka tad viņu «saimnieki» Rīgas domē un brīvostā būtu atņēmuši viņiem darbu.

Tomēr Krūmiņš kaut ko savas Latvijas bedres labā centies darīt. Uzzinām, ka tieši viņš esot pierunājis bijušo Satversmes tiesas priekšsēdētāju Gunāru Kūtri pievienoties Sudrabas jeb «vienas no labākajām Tautas kontroles vadītājām», kā viņš dēvē bijušo valsts kontrolieri, taisītajai partijai. Pierunājis arī bijušo Uzņēmumu reģistra vadītāju, pēc tam Satversmes komentētāju un mēra Trukšņa padomnieku Ringoldu Balodi un viņu partijas biedru Romānu Mežecki balsot par Raimondu Vējoni prezidenta vēlēšanās. Un finansējis ZZS «vecenes ar pautiem» Ivetas Grigules Eiroparlamenta vēlēšanu kampaņu.

Vēl – spēlējis zoli ar maksātnespējas administratoru Māri Sprūdu, dīrājis mežacūku ar bijušo Valsts prezidentu Andri Bērziņu, ieteicis uzņēmējai Tatjanai Okladņikovai «obligāti» pārskaitīt ZZS «kaut kādu summu», ja grib kaut ko būvēt Jūrmalā. Pašlaik raksta grāmatu. Un ir gatavs samaksāt par nepazīstamas tantiņas pirkumiem vai aizvest kādu uz veikalu, lai nopērk sev kleitu un ko vien vēlas, bet draudzenei tiesnesei varot iedot tik naudas, cik viņa var aiznest. Tad nu «man no 90.gadiem kādi divi miljoni parādnieku klejo pa pasauli». Tātad laikam visi Latvijas iedzīvotāji, vismaz tie, kuri nespējot uzturēt ģimeni. «Tur ir jādod – gribi negribi. Un viņiem ir jāņem,» Krūmiņš izstāsta savu pasaules uzskatu žurnālam Ir.

Vadoņu atturīgums
Var neticēt Krūmiņa solījumam, ka viņš ielikšot KNAB priekšnieku Jaroslavu Streļčenoku par sētnieku savā īpašumā Baltezerā, «lai visi redz, kā viņš pie manis slauka grīdas». Var neticēt arī Lemberga pārsteidzošajai teorijai, ka Trukšņa un citu aizturēšanas mērķis esot nepieļaut Streļčenoka atkārtotu iecelšanu amatā. (Pirms tam klīda minējumi, ka, tieši otrādi, KNAB jau labu laiku izmeklēto lietu Streļčenoks aktivizējis tagad, jo sapratis, ka viņam vairs nav ZZS atbalsta.) Tomēr grūti noticēt, ka «politiskā elite» un valsts augstākie vadītāji nezina, kā Krūmiņš, Lembergs vai Šķēle kārto «valsts lietas».

Premjerministrs Māris Kučinskis piekrītot, ka jāpadara stingrāki partiju finansēšanas noteikumi. Tikmēr ZZS Saeimas frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis žurnālam Ir lietišķi saka: «Mans kā Zemnieku savienības priekšsēdētāja pienākums ir rūpēties par to, lai ir ziedojumi.» Neviens no partijas vadoņiem nav pateicis, ka Truksnis nevar palikt amatā.

Valsts prezidents Raimonds Vējonis trešdien bilda, ka «izejot no Rietumu prakses, protams, ka šādā situācijā pieņemts demisionēt no amata». Taču tūlīt arī piebilda: «Mums varbūt ne vienmēr šī Rietumu prakse darbojas.»

Nudien, Lembergs no Latvijas rietumiem jau gadiem ilgi ir tiesā ar smagām apsūdzībām, tomēr par viņa atkāpšanos no amata ZZS pat nav iepīkstējusies.

Premjerministra partijas pienākumi «zaļajiem zemniekiem», protams, patīk, taču atbildība kļūst arvien nepanesamāka. Izmeklēšanā var atklāties arī tiesā pierādāmas «labo cilvēku» un viņu lēmumu pirkšanas rutīnas detaļas. Taču jau tagad var secināt, ka Latvijas kā sūdu bedres projekts «kārtīgajiem zēniem» īsti nesanāk, pat ja paši sūdos līdz ausīm.

Komentāri (41)

eltae 16.10.2016. 10.34

Var diskutēt par Krūmiņa k-ga izteiksmes veidu, bet neko jaunu nezināmu viņš nepateica. Ja 90-tajos gados “politikas” darboņi prezidentu un dažādu rangu amatpersonu “iebīdīšanu krēslos”skaisti iepakoja, tagad pat necešās to slēpt.Interesanta izrāde notika Saeimā (Bērziņa ievēlēšanas laikā par prezidentu), kad sasarkušie Brigmanis un Urbanovčš nēsājās pa Saeimas gaiteņiem, acīmredzot, brīvas tualetes meklējumos.Interesi piesaistija viena “vīreļa” gaišredzība balsojumu kārtu starplaikā pēdējā prezidenta ievēlēšanā.

+19
-1
Atbildēt

7

    atrium > eltae 16.10.2016. 11.23

    eltae

    Interesanta izrāde notika Saeimā (Bērziņa ievēlēšanas laikā par prezidentu)

    Bērziņš bija nesliktākais Latvijas prezidents, vispār nekāds, un tāpēc vismaz nenodarīja valstij neatgriezeniskus materiālus un reputācijas zaudējumus, kā viņa priekšteči – čekas mērgļi.

    +4
    -25
    Atbildēt

    0

    lno > eltae 17.10.2016. 02.09

    Ozoliņa kungs, vai tas nav par Jums?:)

    Χάρων ‏@ainarsbr11 4h4 hours ago

    Komiski,- pat virsrakstos tendenciozie (pērkamie?) skribenti cenšas ko pārmest Jūlim, nevis nožēlojamiem ierēdņiem

    +5
    -10
    Atbildēt

    0

    Anonīms > eltae 17.10.2016. 14.59

    nē – mēs esam brīnišķi , bet ja par lietiņu andrej –

    zaglis ir un paliek zaglis un lai nebūtu tik tukši jāspriedelē – būtu jābūt tiesu varai , kura izmeklē un tad pasludina spriedumu – tagad ir tā,ka katrs var sludināt kas ir un kas nav un tam nekāda jēga nav – korupcija turpinās, valsts prestižš turpina drupt

    +3
    -3
    Atbildēt

    0

    Baiba. > eltae 17.10.2016. 09.45

    >lno

    Jā, kā drīkst pārmest sirdsšķīstajam Jūlijam, kurš savā naivumā un pārbagātībā nodarbojas ar labdarību. Kādreiz Zatlera kukuļi pārtapa par pateicībām, tagad Jūlija kukuļus sabiedrība uztver kā labdarības ziedojumus. Bet ļaunie ierēdņi par labdarību arī vēlas atdarīt ar labdarību. Visa mūsu sabiedrība ir viena liela labdarības organizācija.

    Sliktie žurnālisti visu ir pārpratuši. Tāpēc Jūs rīkojaties pareizi, norādot uz žurnālistu tendenciozajiem virsrakstiem. Lai to kompensētu, Jūliju vajadzētu izvirzīt svētā dižmocekļa statusam.

    +7
    -4
    Atbildēt

    0

    andrejs > eltae 17.10.2016. 14.40

    Jā, kā drīkst pārmest sirdsšķīstajam Jūlijam

    ——————–

    Jūs tiešām esat nožēlojami.

    Kad tika (un joprojām tiek – pieminēsim kaut vai to pašu Citadeli, 3A koferi, LM un profesionāli veikto valstisko “atbalstu” AB) maisīti lielākie sūdi, ozoliņi kladzināja (un kladzina), ka tās ir franču smaržas, kas mums jāelpo.

    Krūmiņš, kaut arī nepatīkams tips, visā tajā bedrē ir viens no tīrākajiem.

    +6
    -3
    Atbildēt

    0

    andrejs > eltae 16.10.2016. 14.15

    to eltae

    kad ievēlēja Vējoni tāpat nēsājās Aboltiņa ar Ušaku. Uzdevums nepieļaut Levita ievēlēšanu tika veiksmīgi izpildīts.

    +17
    -13
    Atbildēt

    0

    lno > eltae 17.10.2016. 15.57

    Nabaga Baibiņa:) Vai nu viņa tikpat blēdīga kā Jūlis vai arī uzskata, ka kukuļņēmējs ir godīgāks par devēju:) Drīz tiesās drīkstēs liecināt tikai cilvēki ar kristaltīru reputāciju, nevis līdzdalībnieki. Noziegumos iesaisto liecības netiks ņemtas vērā. Vienotības tiesiskuma Nokia:):):)

    +7
    -3
    Atbildēt

    0

Aivars 16.10.2016. 19.05

Nemaz nešaubos, ka Lembergs,Kalvītis,Šķēle,Brigmanis,Gaidis Bērziņš,Ušakovs un daudzi mazāki gariņi ļoti grib pārvērst Latviju par īstu sūdu bedri.Viņi tur, kur par naudu dara jebkuras nelietības,jūtas brīnišķīgi. Raksturīgi, ka ZZS pie varas valdībā nonāca tieši ar mēslu mešanas kampaņu.

Bet, kā raksta beigās pareizi pateikts, viņiem īsti nesanāk, kaut paši ir sūdos līdz ausīm.

+18
-4
Atbildēt

4

    atrium > Aivars 17.10.2016. 00.18

    Aivars

    bet parastā kombinācija – SC+ZZS+NA viņus pārbalsoja

    Ja kādreiz arī SC izšņauc degunu nēsdodziņā, kā to dara NA vai ZZS, bet ne piedurknē, tas vēl to neraksturo. Visi valstij nozīmīgākie balsojumi SC un Vienotības prokremliskiem zagļiem un sodomītiem ir Vienoti & Saskaņoti.

    Ja Citadele būtu nonākusi veco īpašnieku rokās, tā vēl būtu pusbēda, kremļjaģas, pildot savu čekas uzraugu rīkojumu, to par svietmaizi atdeva čekas off-shoram.

    +5
    -10
    Atbildēt

    0

    Skumjais Bruņinieks > Aivars 16.10.2016. 19.33

    Uz Aivars

    “..viņiem īsti nesanāk..” varēja teikt pēc Rīkojuma Nr2 un tautas referenduma, kad valsts galvenais “sūdu bedres” autors un maisītājs biedrs Lembergs tika padzīts.

    Bet lieta tāda, ka Vienotība ar smagos noziegumos apsūdzēto bija tā “sastrādājušies” divvaldībā, ka paliekot viena Lemberga valsts “sūdu bedrē”, tā jutās, kā zivs ūdenī un noslīcināja tur visas savas un mūsu vērtības, ideālus.

    Vienotība visus šos 5 pēcrīkojuma un pēcreferenduma gadus nodarbojās nevis ar

    Lemberga “sūdu” smelšanu un bedres tīrīšanu, bet gan ar šīs bedres autora un galvenā maisītāja saukšanu atpakaļ.

    Lūsis, kā jau teicu, šo atgriešanos Lemberga “sūdu bedrē” nosauca par “valstisku rīcību”!

    Aivar, viņiem “ir sanācis”, nemānīsim sevi!

    +11
    -13
    Atbildēt

    0

    dzeris49 > Aivars 16.10.2016. 19.49

    “viņiem īsti nesanāk…” – ne jau viņi sūdos līdz ausīm, tā Ir Latvija, viņi dzīvo cwepuri kuldami, kaut, saprotams, tavs optimisms ir slavējams.

    +10
    -2
    Atbildēt

    0

    Aivars > Aivars 16.10.2016. 19.49

    Vienotībai pilnas varas nekad nav bijis, un tas kādā virzienā viņi valsti bīdīja labi redzams Saeimas balsojumos. Daudzos balsojumos Vienotība balsoja par sakarīgiem priekšlikumiem, bet parastā kombinācija – SC+ZZS+NA viņus pārbalsoja un pieņēma Latvijas ekonomiku čakarējošus un atkarību no Krievijas vairojošus likumus.

    Bet par to sanākšanu – nupat ar Koļegovas iecelšanu ZZS smagi izgāzās, nesanāca. Strelčenoks savā amatā kļuvis ļoti nepopulārs, uz puņķiem turas, diez vai sanāks noturēties. Citadeli ļoti gribēja atdot atpakaļ bijušajiem īpašniekiem, nesanāca. Ne tuvu visās lietās viņiem sanāk.

    +16
    -6
    Atbildēt

    0

rinķī apkārt 16.10.2016. 22.55

Uzdošu jautājumu, publiski varat neatbildēt, atbildiet paši sev – ko jūs katrs izdarījāta ar saviem privatizācijas sertifikātiem? :) Tie prātīgākie noprivatizēja dzīvokļus, bet, cik bija tādi, kuri stāvēja garajās rindās ar saviem sertifikātiem, lai kļūtu par, piemēram, Latvijas Balzāma ” akcionāriem”, jo ticēja, ka šie sertifikāti viņam nesīs peļņu dividendēs :) Jeb, cik bija tādu, kuri vienkārši savus sertifikātus pārdeva, jo nesaprata, ko ar tiem iesākt? Uzdrošināšos pateikt, ka lielākā daļa Latvijas ļaužu. Un kādēļ lielākā daļa Latvijas ļaužu tik aplami rīkojās?

Es to rakstu tikai tāpēc, lai raksturotu sabiedrības zināšanās ekonomiskajās zinātnēs , kādas tās bija deviņdesmitajos gados, laikā, kad Latvija taisīja savu lēcienu no Kremļa komunisma kapitālismā. Ņemot vērā to, ka pasaulē nekas tamlīdzīgs vēl nebija noticis (ja neskaita Lietuvu un Igauniju vēl), tad var teikt, ka Latvijas valsts kopumā piezemējās diezgan veiksmīgi pēc šāda kūleņa. Varēja būt arī tā, ka pēc LR neatkarības atjaunošanas šī pati LR drīz vien arī būtu nobankrotējusi.

Es šeit pat netaisos attaisnot tos “biznesmeņus”, kuri caur nekur nepazudušo komunistu nomenklatūru šajos pārmaiņu laikos “sakrāja”savu mantu, es neattaisnoju “politiķus”, kuri visu notiekošo piesedza, vai bija līdzdalīgi notiekošajā. Gribu ticēt, ka viņi visi saņems algu pēc nopelnītā un Lemberga prāva Latvijā ir sākums šai šķīstīšanai.

Es vienkārši gribu pateikt to, ka nedz deviņdesmitajos gados, ne arī šodien Latvijas sabiedrība, tā pat kā visu pārējo postpadomju valstu sabiedrības, nav tikusi vaļā no komunistu valdīšanas laika sekām, bet radītie apstākļi, kuros ir iespējams “taisīt biznesu”tā, kā par to stāsta Krūmiņš, tās ir komunistu valdīšanas sekas, taču šīs sekas nav iemesls lamāt visu valsti kopumā, visus politiķus bez izņēmuma apzīmēt par noziedzniekiem, kā es to lasu vienā otrā komentārā zem šī raksta.

Kas attiecas uz pašu Krūmiņu, tad man viņš savā ziņā patīk :) Vaļsirdīgs vīrs, runā kā ir :)) Un ar saviem atklātajiem tekstiem uzzīmē tādu bildi, kādu mēs citādi nebūtu ieraudzījuši. Lai viņam veicas grāmatas rakstīšanā :)

+16
-3
Atbildēt

8

    Anonīms > rinķī apkārt 17.10.2016. 12.35

    ra – tu tomēr esi vecs čekists vai vismaz čekistu līdzskrējs – ko tu aizliedies no Latvijas vari kapāt mūs – šeit palikušos ? tas ir kretīniski – burtiski kā Antuanetes – ja nabagiem nav maize ko ēst,lai ēd kūkas –

    +5
    -6
    Atbildēt

    0

    Raicha > rinķī apkārt 17.10.2016. 11.24

    “Sertifikācija” principā nebija ne slikta, ne nepareiza. Tas, ka daļa cilvēku absolūti nesaprata, ko ar tiem iesākt – nu, tā droši vien ir bijis ne pie mums vien, un kaut kur vēl arī būs.

    Tiem, kas pretendēja uz godīga un atbildīga politiķa titulu, bija vairāk jāstāsta par iespējām tos pareizi ieguldīt, nevis pašiem jāuzpērk par smiekla naudu.

    Mana ģimene par sertifikātiem noprivatizēja zemi laukos. Vēl klāt dabūjām piepirkt, jo nolūkotajam gabalam īsti nesanāca.

    +4
    -5
    Atbildēt

    0

    edge_indran > rinķī apkārt 17.10.2016. 11.50

    ———-LaLaLā:”… Tiem, kas pretendēja uz godīga un atbildīga politiķa titulu,..”

    =======================================================================================

    Būtu tik aitas, tad arī “atbildīgi politiķi” parādīsies:

    “Valsts prezidents Raimonds Vējonis, uzstājoties pārtikas industrijas izstādes „Riga Food 2016” atklāšanā Ķīpsalā, izteicies, ka mūsu pārtikas pārstrādātājiem – latviešiem neesot „tirgotāja gēna”. Tas ir visnotaļ dīvaini, ja ņem vērā, ka visus lielākos Latvijas pārtikas uzņēmumus mēs jau esam notirgojuši ārzemniekiem.”

    http://img8.kasjauns.lv/objs/news/lv/images/w_image_1473423569059_7663370724620933755.jpg

    http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/230251/prezidents-vejonis-izrunajas-skersam-latviesi-neesot-tirgotaji-bet-esam-tacu-pardevusi-savus-uznemumus

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    edge_indran > rinķī apkārt 17.10.2016. 14.59

    ———–

    Būtu tik klausītāji/lasītāji, – tad “kapātāji” atradīsies !

    Tiesībsargs Juris Jansons norāda uz sociālās drošības zemo līmeni Latvijā un uzskata, ka valsts grimst nabadzībā. (Ziņu aģentūra LETA, Šodien, 14:39)

    http://zinas.nra.lv/_mm/photos/2016-08/540px/193899_b656d7a111.jpg

    http://nra.lv/ekonomika/latvija/188347-tiesibsargs-latvija-ir-zems-socialas-drosibas-limenis-valsts-grimst-nabadziba.htm

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    zanE > rinķī apkārt 17.10.2016. 11.51

    …par kādu cenu piepirki klāt trūkstošos sertifikātus?…

    +4
    -3
    Atbildēt

    0

    zanE > rinķī apkārt 17.10.2016. 12.33

    …sirtaki…ui, man vajag 100 sertifikātus!…

    +4
    -3
    Atbildēt

    0

    Kamielis > rinķī apkārt 17.10.2016. 10.42

    Piekrītu Tavam teiktajam, tikai nav ko cerēt, ka visa publika būs ekonomiski izglītota.

    Atbildība par valsts “sertifikāciju” jāuzņemas tālaika valdošajiem, kas ieviesa šo absudro sistēmu, kā par to izteicās Asā Mēlīte vienā no pēdējām diskusijām TV_Rīga24. Vēl viņa teica, ka tas viss un arī privatizācija notika viena cilvēka interesēs, tikai nepietika dūšas nosaukt kura.

    Deputātu atbildība ir tajā, ka viņi saņemot tautas mandātu, kļūst kā rubeņi riesta laikā pilnīgi kurli pret apkārt notiekošo un ar vistīrāko sirdsapziņu pakļaujas manipulācijai, ko veic “tautas labā un vārdā” tikai daži “zinošākie” no viņiem. Un tad mēs ar pilnu atbildību sakām, ka visi tai Saeimā jau nav vienādi, ir arī godīgi – jā ir, bet tie ir tie, kas nodrošina vairākumu balsošanā.

    +4
    -2
    Atbildēt

    0

    sirtaki > rinķī apkārt 17.10.2016. 12.03

    zanE: litrs šmakovkas = 2 sertifikāti.

    +3
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu