Aptauja: iedzīvotāji savu ģimenes budžetu neuzticētu Šadurskim • IR.lv

Aptauja: iedzīvotāji savu ģimenes budžetu neuzticētu Šadurskim

27
Izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Šadurskis. Foto: Evija Trifanova, LETA

Vislielākais labums valstij ir no aizsardzības ministra Raimonda Bergmaņa, tā uzskata ceturtā daļa SKDS aptaujāto iedzīvotāju.

Visvairāk Latvijas iedzīvotāju savas ģimenes budžetu noteikti negribētu uzticēt izglītības un zinātnes ministram Kārlim Šadurskim, liecina SKDS veiktās aptaujas rezultāti. Lielāko uzticību turpretim bauda kultūras ministre Dace Melbārde, aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis un iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis.

Vaicāti, no kura valdības ministra valsts gūst vislielāko labumu,  simpātijas baudīja aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis, finanšu ministre Dana Reizniece – Ozola un iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis, savukārt vismazākais labums pēc iedzīvotāju domām valstij ir no tieslietu ministra Dzintara Rasnača, VARAM ministra Kaspara Gerharda un veselības ministres Andas Čakšas.

Kā nekompetentākos ministrus aptaujas dalībnieki nosaukuši Kārli Šadurski (16%), Dzintaru Rasnaču (8%) un Uldi Auguli (7%). Savukārt nespējīgāko ministru titulu saņēmuši Kārlis Šadurskis (18%), Dzintars Rasnačs (11%) un Jānis Dūklavs (9%).

Aptaujā piedalījās 1002 respondenti. Liela daļa uz jautājumiem nespēja vai negribēja sniegt atbildes, piemēram, uz jautājumu par to, no kura ministra valstij ir vislielākais labums, neatbildēja 43% aptaujāto.

 

 

Komentāri (27)

vvilums 10.10.2016. 16.34

Tādi ,pretrunu plosīti, esam ( ne bez kremlinu piepalīdzēšanas). Sūdzamies par pagrimumu valstī, bet tikko kāds ko uzsāk veidot tā krīt nežēlastībā.

Kā tikko izmaiņas skar kāda bariņa savtīgās intereses tā “liela kladzināšana vistu kūtī” un laba miera labad tiek apturētas visas labās idejas vai vēl trakāk- izķēmotas līdz nepazīšanai un virzītas tālāk.

+16
0
Atbildēt

0

Krix 10.10.2016. 20.26

Latvijā diemžēl dzīvo idioti…un beizā slānī. Par Bergmani neko, viss kārtībā, bet uzticēties ozolai, kas nodarbojas ar slēptu nodokļu skrūvēšanu, muldot pretējo, savukārt nopelt Šadurksi, kas, lai kā man nepatiktu Vienotība, saka kā ir – ka skolu tīkls ir jāreformē un, ka uz reformas rēķina, parējie var cerēt uz labāku dzīvi un pretojās visādu ausaino&komjauniešu demogoģijai…tur ir jābūt pūderim galviņās !

+14
0
Atbildēt

0

maču-pikču 10.10.2016. 16.51

Skatos tiešraidē RīgaTV24 interviju ar Belēviču. Tiek apspriesti aptaujas rezultāti par ministru popularitāti. Belēvičs saka, ka aptauja ir izēstas olas čaumalas vērta, jo neesot uzrādīti visi dati. Uz atsevišķiem jautājumiem nav spējuši atbildēt pat 63% aptaujāto. Ministrus nav varējuši atpazīt vairāk par 50%.

Kas to aptauju un kā interesēs pasūtījis un datus noslepenojis?

+16
-2
Atbildēt

2

    kimsk > maču-pikču 10.10.2016. 19.40

    Atceros, ka pirms, manuprāt, divām (varbūt maldos) Saeimas vēlēšanām šis pats kaktu kantoris SKDS (vai kaut kā tamlīdzīgi) visā nopietnībā vēstīja, ka par Visu Latvijai balsošot gandrīz vai 45% vēlētāju, patiesībā laikam nobalsoja mazliet vairāk par 5%. Respektīvi, šis kantoris ir svētā Puzes dižmocekļa pakalpiņš un aptaujām ir izēstas olu čaumalas vērtība. Vecais komunistu draņķis kārtējo reizi sāk nomelnošanas kampaņu. Noēda Repši, noēda Zatleru, noēda Mūrnieci … Es tikai brīnos, kā šim neizdevās noēst Kozlovski. Tik cerīgi sāka: atrada cilvēku, kas bija izdomājis uzmest banku, bet tika izlikts no mājām, un šis nabags kļuva par invalīdu (cilvēkam aiz kreņķiem bija nogājuši mati), un pie matu zuduma kaut kādā mistiskā veidā bija vainojams Kozlovskis. Toreiz dižmocekļa papēžlaižas no NA arī sāka vilkt žēlabainu meldiņu, bet tad pēkšņi apklusa kā pa muti norāvušies:) Pati žēlīgākā gaudotāja vispār pazuda no IRa.

    +8
    -3
    Atbildēt

    0

    zanE > maču-pikču 10.10.2016. 17.06

    …mjā, tas ir dīvaini, kāpēc sabiedriskais medijs “Panorāma”, kuriem būtu jāsniedz pilnīga un precīza informācija – manipulē ar šādām aptaujām…arī partiju popularitātes reitingā netiek uzrādīti procenti ar neizlēmušo un to, kuri vēlēšanās nepiedalīsies balsīm…tas izkropļo iegūto rezultātu un tādas aptaujas zaudē jēgu, bet…noder smadzeņu skalošanai…

    …un interesanti, ka šādu nepilnīgu aptaujas rezultātu publicēšana sākusies pēdējā pusgada laikā…

    +15
    -3
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu