Medvedeva vietnieks Rīgā neformāli ticies ar vairākiem ZZS ministriem • IR.lv

Medvedeva vietnieks Rīgā neformāli ticies ar vairākiem ZZS ministriem

19
Krievijas vicepremjers Arkādijs Dvorkovičs. Foto: Ieva Čīka, LETA

Tikšanās piedalījušies Reizniece-Ozola, Dūklavs un Augulis

Krievijas premjerministra Dmitrija Medvedeva vietnieks Arkādijs Dvorkovičs pagājušajā nedēļā, apmeklējot Rīgu, ticies ar trīs Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) ministriem, vēsta interneta portāls “skaties.lv”.

Neformālā tikšanās notikusi zivju pārstrādes rūpnīcā SIA “Karavela”, un tajā piedalījusies finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola, satiksmes ministrs Uldis Augulis un zemkopības ministrs Jānis Dūklavs.

To, ka notikusi šāda tikšanās, portālam apstiprinājusi Reizniece-Ozola. Viņa skaidrojusi, ka tikšanās laikā runāts par sankciju atcelšanu zivju pārstrādātājiem, kā arī par Inčukalna gāzes krātuvi.

Kā vēsta portāls, tikšanās pretēji diplomātiskajai praksei esot notikusi bez Ārlietu ministrijas iesaistes. Dūklavs portālam skaidrojis, ka tikšanās organizators bijis Krievijas vēstnieks Aleksandrs Vešņakovs.

Dvorkovičs tikās arī ar Rīgas mēru Nilu Ušakovu (S). Pēc abu amatpersonu viesošanās piena pārstrādes uzņēmumā a/s “Rīgas piena kombināts” Ušakovs norādīja, ka kombināta zaudējumi ES un Krievijas konflikta un sankciju dēļ pērn sasniedza sešus miljonus eiro. Kā zināms, uzņēmuma līdzīpašnieks ir Krievijas uzņēmējs Andrejs Beshmeļņickis.

 

Komentāri (19)

rinķī apkārt 13.08.2016. 08.57

To nu viņiem nevajadzēja darīt. Ja vēl ” latviskās kopības labad” :) var paskatīties caur pirkstiem uz viņu dīvaino ” draudzību” ar Lembergu, tad šis gājiens ir ” pavisam no citas operas”. ZZS ministri šodien atgādina nu jau piemirsto laiku pirms tam, kad Zatlers atlaida Saeimu. Tad arī ZZS un SC minās uz viena tandēma velosipēda. Duklavs ir īsts ” kombikorma vecis”, kuram par LR ārpolitisko stāju ir ” savs viedoklis”, par Reiznieci-Ozolu biju labākās domās.

+23
-3
Atbildēt

3

    J.Biotops > rinķī apkārt 13.08.2016. 15.16

    Kāpēc nevajadzēja? Normāla domu biedru tikšanās. Ja nu vienīgi daži no tuvākajiem apvainojās, ka nav pieaicināti, bet tas labojams.

    Dūklavs ir un paliek normāls latviešu saimnieks, tomēr Dana patīk vairāk – nu ir taču smukāka. Pie tam – gan jau taps arī par ministru prezidenti, kas Dūklavam vairs nepavisam nespīd.

    +4
    -3
    Atbildēt

    0

    jurisml_inbox_lv > rinķī apkārt 14.08.2016. 10.35

    ozola sen lembes cilveeks , interesanti ko domaajaat …

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    vitalisvita > rinķī apkārt 14.08.2016. 12.10

    jā, cien. Ebenemezers, tās cilvēku dvēseles ne vienmēr atbilst viņu vizuālajiem tēliem un tas sarežģī dzīvi visai sabiedrībai, – diemžēl.

    Domāju, ka ticību līdzcilvēkiem jau ir paredzējusi pati daba, bet ticības necienīgu izmantošanu – nolēmusi sodīt ar piekrāpto līdzcilvēku negatīvu attieksmi.

    Un cerēsim, ka tā Daba mūs nepievils!

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

ierados 13.08.2016. 07.53

Cilvēki naivi domā, ka neatkarība ir mums visiem kopā. Nekā nebija! Neatkarīgas hercogistes var būt ne tikai ar noteiktu teritoriju saistīti veidojumi, bet arī ar noteiktu nodarbošanos saistīti veidojumi. Tā sauktās cunftes. Pilnīgi neatkarīgie mēri un ministeri. Latvijas valdība, tās nostāja, sabiedroto nostāja kopumā šiem pie kājas. Laikam jau premjers un prezidents īstie un īstā vietā, jo klusē. Nav komentāru, nodzēšam svecīti, lai dzīvo dzimtenes drupačas!

+15
-2
Atbildēt

0

Skumjais Bruņinieks 13.08.2016. 09.16

Sākās sagatavošanas darbi pirms lielajiem notikumiem. Kādi tie būs..?..palasiet manus komentārus trīs gadu garumā. “Augam gudri” piedzemdētais bērniņš ZZS ar smagos noziegumos apsūdzēto sāk rādīt savu īsto seju.

Šī ZZS ir Dombrovska aicinātā partija valdībā, kas mums “nostiprina” koalīciju. Bet kā tas var būt..?..blēs aitas un auni – mums taču “latviska valdība”..

Arī nācijas gods un sirdsapziņa NA, kas nodrošina valsti ar “nacionālo minimumu” , kautrīgi novērš skatu un izliekās nemanām šo draudu.

Jāuzsver, ka vizīti sagatavoja SC un Ušakovs, kas pirmais satikās ar Krievijas premjerministra vietnieku.

Un ievērojiet, ka ZZS nometnē neviens nebrēc par skandalozo SC un Ušakova sadarbošanās līgumu ar “Vienotā Krievija”. Nebrēc arī ne Vienotība un ne NA. Nebrēc arī latviešu uzņēmēji, kuriem Ušakova sadarbības līgums ar Putinu ļaus atkal tikt uz zaļa zara.

Visi klusē un cenšās aizmirst, kā četrus gadus SC sadarbošanās līgums ar Krieviju bija viens no galvenajiem bubuļiem, kad vajadzēja gremdēt RP un Zatleru.

Kā tad tā, tāda liekulība un dubultie standarti…?

Lieta tāda, ka, kā jau teicu, agrāk nīstais sadarbības līgums un brāļošanās ar SC pirms Rīkojuma Nr2 nebija nekāds bubulis. Par lielāko ļaunumu viss tas kļuva, kad RP izlēma to visu darīt bez smagos noziegumos apsūdzētā un viņa rokaspuišiem ZZS.

Bet tagad pavisam cita lieta, smagos noziegumos apsūdzētais ir atgriezies un šo visu var pārvērst par plusu.

Un visi gavilēs, jo ” ka tik nauda ķešā skan..” – aitām un auniem atmiņas, kā zināms, nav.

Pamazām viss iet uz to, kā bija izplānots pirms Rīkojuma Nr2 – smagos noziegumos apsūdzētais ar Vienotību satuvināsies un slēgs ilgi gaidīto savienību ar krievvalodīgajiem. Un tad visu kritizētais SC un Ušakova sadarbības līgums ar Putina Krieviju kļūs par cementējošu elementu.

Kad latvietis – parastais sajutīs pirmo labumiņu no šī līguma , viņš aizmirsīs uzreiz par visām “briesmām”, ar kurām baidīja Sistēma aitas un aunus visus šos gadus.

Pirms kāda laika es Jums uzdevu jautājumu-

“..kāpēc Lembergs savā vēstījumā aitām un auniem “Pietiks eksperimentēt ar mani(piedodiet, ar VALSTI)” nekad nepiemin Zatlera vēlmi sadarboties ar SC, kuram ir sadarbības līgums ar Vienotā Krievija, kā galveno vai vienu no iemesliem ZRP pazušanā no politiskās skatuves.

Jā, tiesa, kas tiesa – Jūs visi šo konfektīti aizrīdamies zelējāt un kā gan nesaucāt vārdos Dzimtenes nodevēju Zatleru.

Bet tagad, kāds brīnums un pārsteigums – Jūsu pasauktais “koalīcijas stiprinātājs” atklāti satiekās ar otru augstāko amatpersonu Krievijas valdībā un izkārto to visu nīstais Nils ar savu sadarbības līgumu.

Teikšu vēl vairāk, nav tālu tā diena, kad Sistēma nolems ņemt SC valdībā de jure un tad Ņila sadarbības līgums bubulis vairs nebūs nevienam.

Putinam, Krievijai un tās čekistu brālībai vistuvākais sadarbības partneris “pribaltjikā” ir, protams, smagos noziegumos apsūdzētais Lembergs ar savu ZZS varzu. Gan komunists, gan čekists, gan apzadzies, kā Putins, gan NATO nīst un ES, gan Saimnieks īsts un 9. maiju svin, kā lielus svētkus.

Laipni lūgti Lemberga Latvijā. Un nemurgojiet nelaimīgie par “paranoju”..

Paranoja ir tieši Jums visiem,

Kas pasauca atpakaļ Lembergu,

Kas gāza pirmo bezoligarhu un Lemberga valdību,

Kas redzēja to visu un klusēja,

Kas atdeva varu smagos noziegumos apsūdzētajam Krievijas draugam un NATO nedraugam Aivaram Lembergam,

Kas vemdami balso ilgstoši par tām partijām, kas visu laiku tiem di…š uz galvas un nepilda solījumus.

Mūs, pateicoties latviešu mentalitātei, zaglīgumam, varaskārei un stulbumam, Krievija nopirks ar visām parpalām. Patiesībā tīri ekonomiski esam jau okupēti.

+15
-4
Atbildēt

6

    Ēriks > Skumjais Bruņinieks 13.08.2016. 14.07

    Jā,liekulība un dubultstandarti,Zatļera savienību ar SC Skumjais bruņnesis vērtē kā ārkārtīgi progresīvu pasākumu,bet no ZZS ministru sarunas ar Krievijas politiķi mēs zīmējam apokaliptiskas ainas.Droši vien Putinam sāk aptrūkt rijamais,tāpēc atbrauca sarunāt,vai nevar atvest kādu paiku no Latvijas.

    +4
    -8
    Atbildēt

    0

    lno > Skumjais Bruņinieks 13.08.2016. 15.11

    Bal, bla, bla, susuriņ:) Būtu mani vismaz čekistiem pieskaitījis, kā nekā slepenā fronte – jebkuru var pieskaitīt, bet ja jau komunists, tad vismaz kaut kādi pierādījumi būtu vajadzīgi, vai ne? Kad Zatlers vēlas vienoties ar RU un SC, tad labi, ja ZZS, tad nosodami. Mazāk dzeri un pievērsies atkal akordeonam vai mocītim:)

    +3
    -6
    Atbildēt

    0

    lno > Skumjais Bruņinieks 13.08.2016. 12.16

    IR mēbeles pavisam aptrakušas – 4+ pie SB komentāra, tātad vienošanās ar RU, SC atkal dienas kārtībā?

    Idioti, kuri atkal kāps uz vecā grābekļa:)

    +4
    -5
    Atbildēt

    0

    andrejs > Skumjais Bruņinieks 15.08.2016. 12.06

    pirmajam sb komentam var gandrīz pilnībā pievienoties, bet nu tā pārēja iršana un citu komentētāju apvainošana ir nožēlojama.

    to lno – ja ar krieviem sadarbojas Vienotība vai izčākstējušie zatļerasti, tad viss ir ideāli, ja kāds cits – tad tautas nodevēji. :)

    0
    0
    Atbildēt

    0

    moonlight > Skumjais Bruņinieks 13.08.2016. 18.58

    Ēriks

    Quod licet bovi, non licet Iovi.

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    uz lno

    Jūs ar savām komunista smadzenēm nemaz nespējat uztvert manis uzrakstītā jēgu. Mani ciena pat pretinieki un oponenti, bet Jūsu liekulīgā žonglēšana starp diviem podiem(V vai NA, atkarībā, kurš mazāk apdi..sts uz to brīdi, bet komunista podiņš rezervē) vairumam ir pretīgs.

    Bet no Lemberga troļļiem ģenerāļa un Ērika plusiņi Jums vienmēr garantēti.

    Jūs pat kaunieties sevi saukt par nacionāli, kad kāda nacionāļu šmuce uzpeld… Bet nacionāļu lāpu gājienos automātiski pats sevi atkal ieskaitiet nacionāļa kārtā un tuvāk Raivim, tuvāk Raivim.

    Jūs man lunkano Gorbunovu atgādinat, kurš vēl 1987. gadā apgalvoja, ka tie, kas iet pie Brīvības pieminekļa, ir latviešu tautas nodevēji. Bet tas netraucēja Anatolijam kļūt par kvēlu nacionālo ideju aizstāvi pēc pāris gadiem.

    Lno, kur Jūs bijāt tajā laikā, kad Jūsu priekšnieks LKP ģenerālsekretārs A.Gorbunovs sauca nacionāļus par valsts nodevējiem? Sēdējāt vēl aiz vien uz komunista podiņa, jeb bijāt jau ar vienu pakaļas pusi uzrausies uz nacionālā pjedestāla..?

    Noteikti tā pa pusei, vai ne, katram gadījumam. Aizejiet un apmīļojiet savu KP biedra karti, kuru glabājiet, esmu pārliecināts, katram gadījumam…Paglāstiet to, paostiet un atsauciet atmiņā vecos, labos komunistu laikus. Jā, katra komunista pienākums partijas sapulcēs bija nosodīt valsts nodevēju Gunāru Astru. Nav grūti iedomāties Jūsu kvēlās runas par tautas ienaidniekiem.

    Bet galvenais, ka KP biedra karte garantēja labu desas luņķi portfelī un pižiku galvā.

    +9
    -3
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu