Šneps: Rīgā gaida tūkstošiem igauņu un lietuviešu basketbola līdzjutēju • IR.lv

Šneps: Rīgā gaida tūkstošiem igauņu un lietuviešu basketbola līdzjutēju

34
Latvijas Basketbola savienības (LBS) ģenerālsekretārs Edgars Šneps. Foto: Ieva Čīka, LETA

Eiropas basketbola čempionāta rīkotāji vēl bažījas par “līdzjutēju loģistiku” “Arēnā Rīga”, tāpēc fanus aicina ierasties laikus

Latvija ir pilnībā sagatavojusies Eiropas čempionāta basketbolā sarīkošanai, un pašlaik vienīgās bažas ir par to, kā izdosies organizēt “līdzjutēju loģisku” starp spēlēm, jo “Arēnas Rīga” darbības vēsturē vēl nav bijis tāds gadījums, kad vienā dienā notiek trīs izpārdotas spēles pēc kārtas, starp kurām pilnībā jānomainās skatītājiem zālē, piektdien Latvijas Radio pastāstīja Latvijas Basketbola savienības (LBS) ģenerālsekretārs Edgars Šneps.

Savukārt LNT rīta raidījumā “900 sekundes” Šneps teica, ka Rīgā sagaida piecus tūkstošus igauņu un deviņus tūkstošus lietuviešu basketbola līdzjutējus

Šneps izteicās, ka negribētu, lai fani nokavē kādas spēles sākumu, tāpēc vismaz uz pirmajām spēlēm viņš aicina līdzjutējus ierasties laikus, lai saprastu, cik daudz laika nepieciešams iekļūšanai spēles arēnā, ziņo LETA.

Taujāts par biļešu pieejamību, LBS pārstāvis informēja, ka vēl ir pieejams neliels skaits biļešu uz atklāšanas spēli ar Beļģiju, kā arī uz Latvijas spēlēm ar Ukrainu un Čehiju, bet pilnībā izpārdotas ir biļetes uz Latvijas spēlēm ar Lietuvu un Igauniju, tomēr arī uz tām pa brīdim pārdošanās parādās neliels skaits biļešu, kuras kādam bijušas rezervētas, bet nav izmantotas.

Visas komandas jau ir ieradušās Rīgā, un pagaidām par čempionāta organizāciju no tām sūdzības nav saņemtas. Izņēmums esot bijusi viena ēdienreize, par kuru saņemtas sūdzības, ka bijis par maz ēdiena. Savukārt par pārāk īsām gultām basketbolisti gan nav sūdzējušies, jo par to ticis īpaši padomāts, izsludinot konkursu par tiesībām izmitināt basketbola komandas.

 

Komentāri (34)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu