No 1.augusta reorganizēta Jūrmalas pilsētas tiesa • IR.lv

No 1.augusta reorganizēta Jūrmalas pilsētas tiesa

20
Latvijas valsts ģerbonis tiesas zālē. Foto: Lita Krone, LETA

Jūrmalas tiesa pievienota Rīgas rajona tiesai

Pabeigta Jūrmalas pilsētas tiesa reorganizācija un no 1.augusta darbu Jūrmalā sāks Rīgas rajona tiesas Jūrmalas tiesu nams, informē Tieslietu ministrijas pārstāve Laura Majevska.

Jūrmalas pilsētas tiesa tiek pievienota Rīgas rajona tiesai, kuras darbības teritorijā turpmāk ietilps arī pašreizējais Jūrmalas novads, kā arī Babītes novads un Mārupes novads.

Jūrmalas pilsētas tiesas pievienošana Rīgas rajona tiesai nozīmē pārveidi organizatoriskā līmenī (viens tiesas priekšsēdētājs, vienota lietu sadales sistēma, tiesnešu slodžu izlīdzināšana). Tiesas pieejamība Jūrmalā arī turpmāk tiks nodrošināta tāpat kā līdz šim, jo no 1.augusta darbu līdzšinējās Jūrmalas pilsētas tiesas telpās sāk Rīgas rajona tiesas Jūrmalas tiesu nams.

Arī turpmāk Jūrmalas iedzīvotāji varēs iesniegt Rīgas rajona tiesai piekritīgas prasības un pieteikumus Jūrmalā, Rīgas rajona tiesas Jūrmalas tiesu namā, kas atrodas Zigfrīda Meierovica prospektā 1A.

Savukārt Jūrmalas pilsētas tiesas zemesgrāmatu nodaļa no 1.augusta tiks pievienota Rīgas rajona tiesas zemesgrāmatu nodaļai. No 1.augusta Rīgas rajona tiesas zemesgrāmatu nodaļa būs izvietota gan Rīgā, Ūnijas ielā 8-k9, gan Jūrmalā, Zigfrīda Meierovica prospektā 1A.

 

Komentāri (20)

dzeris49 31.07.2015. 19.16

Un kad tiks reorganizēta visa Latvijas tiesu sistēma, ko par to domā NA, kas par to atbildīga?

Kaut, jautājums retorisks un muļķīgs, diezin vai attiecināt vārdu “”domāt” uz Rasnaču un pārējiem NA TM būtu īsti pareizi, blēdīties, liekuļot, kombinēt, utt., tas gan.

+1
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu