Krapāne pieņēmusi piedāvājumu kļūt par Bergmaņa preses sekretāri • IR.lv

Krapāne pieņēmusi piedāvājumu kļūt par Bergmaņa preses sekretāri

34
Līga Krapāne (no kreisās) un Andris Bērziņš. Foto: Emīls Desjatņikovs, F64
Sabīne Bērziņa

Savus pienākumus viņa sāks pildīt no 8.augusta

Bijusī prezidenta Andra Bērziņa preses sekretāre Līga Krapāne pieņēmusi lēmumu un no 8.augusta kļūs par jaunā aizsardzības ministra Raimonda Bergmaņa (ZZS) preses sekretāri. To viņa apstiprināja telefonsarunā ar Ir.lv. Jau ziņots, ka pēc tam, kad bijušais aizsardzības ministrs Raimonds Vējonis (ZZS) stājies Valsts prezidenta amatā, viņa agrākos pienākumus sācis pildīt Bergmanis. 8.jūlijā par Bergmaņa apstiprināšanu amatā balsoja 50 Saeimas deputāti.

Ceturtdien Krapāne, kas iepriekš pildīja šīs pašas funkcijas bijušā prezidenta Andra Bērziņa komandā, apstiprināja, ka pieņēmusi galīgo lēmumu un kļūs par Bergmaņa preses sekretāri. Viņa stāsta, ka, visticamāk, jaunos pienākumus sāks pildīt no 8.augusta.

Kā liecina Krapānes CV, kas vēl joprojām atrodams Valsts prezidenta mājaslapā, viņai ir Latvijas Universitātē iegūta augstākā profesionālā izglītība tiesību zinātnē, kas tiesību ziņā pielīdzināma maģistra grādam. Viņa iepriekš bijusi ne tikai prezidenta, bet arī premjerministra Valda Dombrovska preses sekretāre un žurnālista Jāņa Dombura raidījuma “Kas notiek Latvijā?” galvenā redaktore.

Jau vakar kļuva skaidrs, ka Bergmaņa biroju vadīs diplomāte Ieva Jirgensone. Par padomnieku uzrunāts iepriekšējais Satversmes aizsardzības biroja vadītājs Jānis Kažociņš.

 

Komentāri (34)

IevaR 09.07.2015. 23.34

Vai tik tā nebija kļūda piedāvāt…

0
0
Atbildēt

0

traductrice 09.07.2015. 18.55

Es ticu, ka Krapānei, kurai nācās 4 gadus skolot prezidentu, turklāt vēl tik smagu gadījumu, ir vajadzīga neliela atslodze. Vēl vienu 4 gadu sroku izturēt būtu grūti. Vējonis, protams, nav tāds cietpauris kā bē-bē, bet tomēr, kamēr ielauzīsies prezidentūras smalkumos, paspēs vēl daudz putras savārīt.

+2
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu