Darbnīca "Pārdošana sociālajos medijos" ar Artūru Medni • IR.lv

Darbnīca “Pārdošana sociālajos medijos” ar Artūru Medni

30
NULL

Nāc uz darbnīcu ar sociālo mediju ekspertu Artūru Medni, lai uzzinātu, kā pārdot sociālajos medijos un neapnikt savai auditorijai.

Pārdošana sociālajos medijos 
7. maijā, plkst. 16.00-19.00
Nāc uz darbnīcu, lai uzzinātu, kā pārdot un neapnikt auditorijai, kādi ir sociālo tīklu algoritmi un to ietekme uz patērētājiem nodoto informāciju, kā vairot iesaisti un veicināt preču un pakalpojumu lielāku noietu.

Darbnīca piemērota uzņēmumu vadītājiem; pārdošanas vadītājiem, pārdošanas nodaļu darbiniekiem.

Artūrs Mednis ir jauno mediju un sociālo tīklu speciālists, blogeris ar 10 gadu stāžu, dažādu audio/video podkāstu un publikāciju autors. Kopš 2012. gada A. Mednis ir pasniedzējs sociālo mediju komunikāciju bakalaura un maģistra programmās augstskolā RISEBA, kā arī regulāri uzstājas ar priekšlasījumiem konferencēs un semināros. Pirms pieciem gadiem Artūrs izveidoja sociālo mediju aģentūru Inspired Digital, kas šobrīd ir lielākā sociālo mediju aģentūra Baltijā ar 30 darbinieku lielu kolektīvu Rīgā.

 

PIESAKIES TE!
Dalības maksa: 45 EUR

Darbnīcu norise plānota ar pārtraukumu kafijas pauzei.

SEB bankas klienti un žurnāla “Ir Nauda” gada abonenti 2015. gada darbnīcām saņem 20% atlaidi*. Lai kļūtu par abonentu, nāc te:www.irir.lv/abonesana, raksti uz [email protected] vai zvani – 67281588.
Atlaides nesummējas.

Norises vieta:  Rīgas Biznesa skola, Skolas ielā 11, Alumni zālē.

*Vairāk informācijas: [email protected], 67281588

Darbnīcas notiek sadarbībā ar 

Komentāri (30)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu