Putins ar ordeņiem apbalvo Čečenijas vadītāju un Ļitviņenko iespējamo slepkavu • IR.lv

Putins ar ordeņiem apbalvo Čečenijas vadītāju un Ļitviņenko iespējamo slepkavu

18
Krievijas prezidents Vladimirs Putins. Foto: EPA/LETA

Ņemcova līdzgaitnieks: ar šādu rīcību visiem tiek skaidri norādīts – „šie ir mani cilvēki, neaiztieciet”

Krievijas prezidents Vladimirs Putins ar ordeņiem apbalvojis virkni cilvēku, tai skaitā Čečenijas vadītāju Ramzanu Kadirovu un Federālā drošības dienesta darbinieku Vladimiru Lugovoju.

Kadirovs apbalvots ar Goda ordeni par „darba panākumiem, aktīvu sabiedrisko darbību un ilggadēju godprātīgu darbu”, teikts 9.martā publiskotajā Krievijas prezidenta rīkojumā.

Kadirovs, kurš ir saņēmis arī Krievijas varoņa goda nosaukumu un ordeni „Par varonību”, nule izteicies, ka opozīcijas politiķa Borisa Ņemcova iespējamie slepkavas esot „īsti Krievijas patrioti”.

Par Kadirova apbalvošanu ar Krievijas ordeni Ņemcova līdzgaitnieks Iļja Jašins teicis: „Kad izmeklēšanas laikā par [politiķa] Kašina piekaušanu aizdomas krita uz galveno [organizācijas „Naši”] „našistu” Vasīliju Jakimenko, Putins negaidīti un pēkšņi viņu pieņēma Kremlī. Tagad ne mazāk nopietnas aizdomas par slepkavības organizēšanu krīt uz Ramzanu Kadirovu, un Putins uzreiz publiski viņam pasniedz apbalvojumu.”

Kā norāda Jašins, ar šādu rīcību visiem tiek skaidri norādīts – „šie ir mani cilvēki, neaiztieciet. Bandītu valsts ar bizantisku politiku”.

Turklāt Putins ar ordeņa „Par nopelniem Tēvzemes labā” otro pakāpi apbalvojis vēl vienu skandalozu personu – Valsts domes deputātu Vladimiru Lugovoju, kurš ir viens no aizdomās turētajiem bijušā Krievijas spiega Aleksandra Ļitviņenko noindēšanā ar radioaktīvo poloniju Lielbritānijā.

 

Komentāri (18)

Bet 09.03.2015. 16.39

Jā, ko tur teikt, ja skaidrāks par skaidru, par ko Kadirovs saņem ordeni.

Putins vienkārši ņirgājas par demokrātisko pasauli. Pareizticīgie kopā ar musulmaņu teroristiem pret demokrātisko pasauli.

+12
0
Atbildēt

1

    J.Biotops > Bet 09.03.2015. 17.32

    Ne tikai ņirgājas.

    Pravoslāviem ideja vienoties ar musulmaņiem kopīgā ar cīņā pret rietumu civilizāciju ir sena, stabila un mūžam aktuāla, tā nebija zudusi arī laikā, kad pravoslāvi nebūtiski transformējās un strojīļi kommūņizm.

    Pirms dažiem gadiem autoritatīvā konferencē MGIO (vīše ņēkudā!) tika konstatēts, ka uzvarai trešajā pasaules karā (!) ar tādas apvienības spēku var nepietikt, tāpēc svētai lietai nepieciešams piesaistīt arī garīgi radniecīgo latinosu pasauli. Kad jauna trīsvienība diženās krievu tautas vadībā būs izveidota, tai nenovēršami uzbruks imperiālistiskie rietumi, tā izpelnoties taisnīgu atmaksu. Bezdvēseliskā rietumu civilizācija saņems tādu galu, kā pelnījusi. Pasaules karš jau Maskavā paredzēts un zinātniski pierādīts, ka to sāks agresīvie rietumi, uzbrūkot cilvēces svētumam – dievnesēju tautai.

    +7
    0
    Atbildēt

    0

west 09.03.2015. 18.59

Pasaki man, kas ir tavi draugi un es pateikšu, kas esi tu pats.

Tur pat komentēt nav ko.

+4
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu