Igaunijas Aizsardzības ministrija atsakās komunicēt ar Krievijas propagandas kanālu • IR.lv

Igaunijas Aizsardzības ministrija atsakās komunicēt ar Krievijas propagandas kanālu

14
Krievijas propagandisti Margarita Simonjana (no kreisās) un Dmitrijs Kiseļovs. Foto: ITAR-TASS/LETA

„Russia Today” galvenā redaktore par to paziņojusi tviterī

Igaunijas Aizsardzības ministrija atteikusies komunicēt ar Krievijas kanālu „Russia Today”, nosaucot to par Putina režīma propagandas kanālu, vēsta mediji.

Šī vēsts pirmdien izplatījās sociālajos tīklos, kad TV kanāla „Russia Today” galvenā redaktore Margarita Simonjana tviterī, atsaucoties uz Igaunijas Aizsardzības ministriju, ierakstīja: „Igaunijas Aizsardzības ministrija vienkārši deg.” Viņa tviterī arī pievienoja datorekrāna fotoattēlu ar Igaunijas ministrijas atbildi viņai.

Šajā Igaunijas aizsardzības resora paziņojumā teikts: „Jūsu pieprasījumu saņēmām. Mēs netaisāmies piedalīties jebkādā turpmākā komunikācijā ar Putina režīma propagandas kanālu RT TV. Lūdzu, nesūtiet mums vairs pieprasījumus. Ar cieņu, Anderss Sangs, Igaunijas Aizsardzības ministrija preses dienests.”

Savukārt Ukrainas mediji atgādina, ka šīs valsts drošības dienests ir izveidojis sarakstu ar vairāk nekā 100 prokrieviskajiem medijiem, kuru akreditācija Ukrainā ir apturēta.

 

Komentāri (14)

aivarsk 03.03.2015. 09.35

Igauņi jau vairs nepārsteidz! Pārsteidz Latvijas amatpersonu spēja izdomāt ieganstus, lai turpinātu līst dir…. fu. pakaļā visam krieviskajam!

+14
0
Atbildēt

3

    Pelēkais Vilks > aivarsk 03.03.2015. 11.04

    aivarsk Igauņi jau vairs nepārsteidz! Pārsteidz Latvijas amatpersonu spēja izdomāt ieganstus, lai turpinātu līst dir…. fu. pakaļā visam krieviskajam

    ===========

    berzingu par presidendi, slepkavpuzinieku par valdības vadoni un rudo lapsu par Saeimas vadītāju! Normāli ģermokrātiska izvēle.

    Latvijas Tauta tā vēlas!

    +1
    -2
    Atbildēt

    0

    andrejs > aivarsk 03.03.2015. 10.58

    Nesen pa LTV7 diskusijā ( krieviski, neievēroju nosaukumu) par Latvijā palikušo krievu kolonistu lojalitāti pret Latviju, vairāki dalībnieki pārmeta Latvijas valdības locekļiem, ka viņi arvien vairāk atsakās runāt krieviski ar Latvijas MIL. Viens no pārraides dalībniekiem (latvietītis) taisnojās un dievojās, ka tā nebūt neesot – ar nelieliem izņēmumiem visi esot gatavi runāt krieviski…

    +5
    0
    Atbildēt

    0

    traductrice > aivarsk 03.03.2015. 09.41

    tieši tā. Nebūšu pārsteigta, ka tuvākajās dienās RT palaidīs gaisā interviju ar kādu Latvijas čiekuru. Kontrastam. Varēsim atviegloti uzelpot, ka esam “labiņie” – un mums nekas nedraud.

    +7
    0
    Atbildēt

    0

dzeris49 03.03.2015. 10.54

Visi Krievijas propagandas kanāli sen bija demonstratīvi jāignorē visām Latvijas amatpersonām, un jāpaziņo par to tieši un atklāti, šinī sakarā, neizzūd no atmiņas nozēlojama aina, kā Strqaujuma, lauzītā krievu valodā, par ko tur taisnojas 1. Baltijas kanāla ziņu vadītājam, un, ne viņa viena tā dara.

+6
-2
Atbildēt

0

andrejs 03.03.2015. 12.44

“Latvietis” Savickis par rižskoje ģinamo:

“Šo septiņu gadu laikā esam komandā ieguldījuši 80 miljonus eiro, kas iztērēti tepat Latvijā. Spēlētāji sapirkuši mājas, dzīvokļus, mašīnas, mūsu hokejisti dzīvo labi,” pauda komandas vadītājs, atzīstot, ka pašlaik nav labākā ģeopolitiskā situācija. “Neliekuļošu, ģeopolitiskā situācija nav tā labākā, īpaši, kā uzvedamies ar Krieviju – attiecības nav tādas, kā man gribētos, jo viens no pamatiem, lai valsts attīstītos, ir draudzēšanās ar kaimiņiem.”

+3
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu