Raidījums: EM valsts sekretāram Lazdovskim anulēta pielaide valsts noslēpumam • IR.lv

Raidījums: EM valsts sekretāram Lazdovskim anulēta pielaide valsts noslēpumam

28
Mārtiņš Lazdovskis un ekonomikas ministre Dana Reizniece-Ozola. Foto: Ieva Čīka, LETA

Viņam nāksies atstāt valsts sekretāra amatu

Ekonomikas ministrijas (EM) valsts sekretāram Mārtiņam Lazdovskim ir anulēta pielaide darbam ar valsts noslēpumu, šovakar ziņo Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums “Panorāma”.

Lai gan Lazdovska pielaidei valsts noslēpumam termiņš bija līdz mēneša beigām, tā anulēta pirms termiņa, liecina LTV rīcībā esošā informācija. Līdz ar to Lazdovskim ieņemamo amatu nāksies pamest, raksta LETA.

Ne ekonomikas ministre Dana Reizniece-Ozola (ZZS), ne viņas preses sekretārs Arno Pjatkins šovakar sīkākus komentārus par pielaides anulēšanu “Panorāmai” neesot sniedzis.

Savukārt Lazdovskis apstiprināja, ka šajās dienās ir iepazīstināts ar lēmumu atņemt viņam pielaidi darbam ar valsts noslēpumu, tomēr lēmuma pieņemšanas apstākļi un iemesli viņam neesot izskaidroti.

“Pielaide man ir bijusi desmit gadus, tāpēc izmantošu likumā paredzētās tiesības un pārsūdzēšu šo lēmumu. Patlaban man nav nekādu pieņēmumu, kāpēc šāds lēmums ticis pieņemts,” sacīja Lazdovskis.

Viņš atzina, ka ir gatavs atstāt valsts sekretāra amatu, ja tas būs nepieciešams.

 

Komentāri (28)

Aigars Brauns 20.02.2015. 06.01

Preses sekretārs Arno Pjatkins??? Jēzus, Marija un Svētais Gars, tā vien izskatās, ka visas smirdīgās Taukmūļu Partijas atliekas salīdušas ZZS un SC siltajā paspārnē. Jauki, ka beidzot Dieva nolādētajiem kolaboracionistien – Puzes deģenerāta komandētajai piektajai kolonnai sāk piegriezt skābekli, tikai iesākumam varbūt vajadzētu aizvākt no skatuves komunistu nešķīsteņu virsvadoņus.

+15
-2
Atbildēt

4

    v_rostins > Aigars Brauns 20.02.2015. 06.34

    Aigars Brauns

    T.s. taukmūļi: Pabriks, Štokenbergs un Straujuma atraduši pajumti čekas kājslauķu, kleptokrātu un pederastu, ZRP(v) varzā. Manipulēšana ar pielaidēm, tas ir viņu know how, jeb to saimnieka metodes kļūst aizvien izsmalcinātākas.

    +3
    -12
    Atbildēt

    0

    v_rostins > Aigars Brauns 20.02.2015. 10.50

    Pelēkais Vilks

    Jūs pamuļki te plosieties kā traki, bet pederastu parķija kopā ar ZZS visas rebes kārto. Vai jau aizmirsies padumjā oficiera atvases, Vējoņa, kopiskais brauciens uz Gruziju kopā nodokļu optimizētāju un vēlēšanu viltotāju, Zaķi, čekistu piesmieto izdzimteni, kolorādu, Dombrovski un čekistu mafijas off-shore ASV reģistrētā mazpazīstamā fonda “Ripllewood holdings” pārstāvi, Siksni? Pidrillas pat savus paģeļņikus, SC, uzmeta.

    +3
    -11
    Atbildēt

    0

    andrejs > Aigars Brauns 20.02.2015. 11.47

    T.s. taukmūļi: Pabriks, Štokenbergs un Straujuma atraduši pajumti čekas kājslauķu, kleptokrātu un pederastu, ZRP(v) varzā

    ———————————

    Vai tad Tu nezini, ka komunisti un taukmūļi, kas iestājušies Vienotībā, ir labie komunisti un nav nekādi taukmūļi?

    +5
    -9
    Atbildēt

    0

    Pelēkais Vilks > Aigars Brauns 20.02.2015. 09.36

    Aigars Brauns …siltajā paspārnē. Jauki, ka beidzot …. nolādētajiem kolaboracionistien – Puzes deģenerāta komandētajai piektajai kolonnai sāk piegriezt skābek..

    ======

    Izrādās – skābekli nevar selektīvi piegriezt tikai zilo govju deputātam, elektorātam, latvju tautai un tāļāki pa spisku.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

Pelēkais Vilks 20.02.2015. 09.46

liegta tautas vešana saulītē…ak, nabaga bāra bērni!…

==========

kremļa žurkulēni vēl jauni, dumji un nejēdz.

padumjo laikā pielaides (pēc primās vai otrās formas) nebija ja “tu” biji, vai tavi vecāki/vecvecāki bija atradušies “fašistu okupētājā teritorijā, vai buržuāziskajā Latvijā”.

+9
-1
Atbildēt

0

Pelēkais Vilks 20.02.2015. 09.28

EM valsts sekretāram Lazdovskim anulēta pielaide

=========

Diagonāli lasot IRIRIR virsrakstus pirmajā brīdī sapriecājos: lazdiņraimim beidzot, beidzot atņemta pielaide.

Izrādās – velti.. Kautkādam štruntam atņēmuši.

Berzingam atņemiet pielaidi, zilo govju elektorāts!

+6
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu