Raivis Dzintars dosies bērna kopšanas atvaļinājumā (papild.) • IR.lv

Raivis Dzintars dosies bērna kopšanas atvaļinājumā (papild.)

21
Raivis Dzintars. Foto: Sintija Zandersone, LETA

Dzintara vietā šajā laikā Saeimā darbosies Gunārs Rusiņš

Nacionālās apvienības “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un brīvībai”/LNNK (VL-TB/LNNK) līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars šīs nedēļas beigās plāno doties bērna kopšanas atvaļinājumā un uz tā laiku nolikt Saeimas deputāta mandātu.

Dzintars aģentūrai LETA sacīja, ka bērna kopšanas atvaļinājumā plāno doties no 4.decembra un to viņš varētu izmantot maksimums sešus mēnešus.

Uz bērna kopšanas atvaļinājuma laiku politiķis plāno nolikt deputāta mandātu, kā to pieļauj Saeimas Kārtības rullis.

Dzintara vietā šajā laikā Saeimā darbosies Gunārs Rusiņš.

Rusiņš bija Saeimas deputāts iepriekšējā parlamenta sasaukumā, kur viņš tika ievēlēts no Reformu partijas (RP). Vēlāk viņš izstājās no RP un bija pie frakcijām nepiederošais deputāts, bet 11.Saeimas sasaukuma beigās iestājās nacionālajā apvienībā.

Rusiņš 12.Saeimas vēlēšanās parlamentā netika ievēlēts un palika otrais “aiz strīpas” nacionālās apvienības sarakstā Vidzemes vēlēšanu apgabalā. Pirmais no VL-TB/LNNK Vidzemes sarakstā neievēlētajiem deputātiem ir Gatis Sprūds, kurš atteicās pieņemt deputāta mandātu, jo vēlas turpināt nodarboties ar uzņēmējdarbību.

(papildināta ar pēdējām 3 rindkopām)

 

Komentāri (21)

dzeris49 01.12.2014. 19.55

Ja nesen “tētiņa algu” un vēl pabalstu, apmēram, 100000 ls iemanījies saņemt kāds augsts ierēdnis, kurš pat formāli nebija sareģistrējies ar bērna māti, vismaz, tāda info ar visu foto bija kādā avīzē, aizmirsu, kurā, un pabalstu izmaksātāji atteica, ka viņi, lūk, cilvēkiem uzticoties, kamēr nav pierādīts pretējais, tad kādas pretenzijas var būt pret to Dzintaru, kuram jau ir bērni un oficiāla sieva?

Un es piekrītu, pabalstiem jābūt visiem vienādiem, lai sociālo budžetu netukšo tie, kam tāpat nekas netrūkst, bet, saņem tikai tie, kam tiešām to naudu vajag, soc. budžets, tomēr, nav banka, kur tu paņem tik, cik ieliec, normālās valstīs, tomēr, tiek ievērots solidaritātes un ienākumu izlīdzināšanas princips, uz Latviju tas, protams, neattiecas.

+4
-2
Atbildēt

0

dzeris49 02.12.2014. 07.38

Es runāju par dzemdību pabalstiem un “māmiņu algām”, nevis par bērnu pabalstiem, kurus lielai daļai vispār nevajag, Viņķelei pilnīga taisnība.

+2
0
Atbildēt

0

DikembeSakamoto 01.12.2014. 19.05

Es apšaubu kopā būšanas motīvu. Parasti atbilde ir meklējama jautājumā, kurš saņemlielāku algu. Tāpēc es iestājos par to, ka māmiņ/tētiņ algas ir jāmaksā visiem vienādas , lai mājās sēž tas, kurš saņem mazāku algu.

+5
-3
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu