Obama nominējis Petitu par ASV vēstnieka Latvijā kandidāti • IR.lv

Obama nominējis Petitu par ASV vēstnieka Latvijā kandidāti

18
ASV karogs. Foto: AFP/LETA

Petita ir karjeras diplomāte ārlietu dienestā

ASV prezidents Baraks Obama nominējis Nensiju B.Petitu par ASV vēstnieka Latvijā kandidāti, aģentūrai LETA apliecināja ASV vēstniecības mediju asistents Raimonds Andžāns. Par Petitu vēl būs jābalso ASV Senātam.

Petita, kas ir karjeras diplomāte ārlietu dienestā, no 2013.gada ir ASV Ārlietu ministrijas Eiropas un Eirāzijas jautājumu biroja, Rietumeiropas jautājumu biroja direktore.

Tāpat no 2010.gada līdz 2013.gadam viņa ir bijusi ASV Ārlietu ministrijas Starptautiskās narkotiku apkarošanas un tiesību aizsardzības biroja Politikas plānošanas un koordinācijas nodaļas vadītāja. Vairākus gadus viņa darbojās kā padomniece ASV vēstniecībā Krievijā, kā arī bija Politiskās nodaļas vadītāja ASV vēstniecībā Austrijā.

Petita savu bakalaura grādu ieguva Vassera koledžā Ņujorkā, savukārt maģistra grādu viņa ieguva Mičiganas Universitātē.

Līdzšinējais ASV vēstnieks Latvijā Marks Pekala augusta sākumā no Rīgas devās atpakaļ uz ASV, lai ieņemtu Ārlietu dienesta institūta profesionālo un reģionālo studiju programmu dekāna amata vietu.

 

Komentāri (18)

Jolanta Švābe (Stalidzāne) 29.08.2014. 18.44

Karjeras vai barjeras diplomāts, viens pīpis. Galvenais, lai pazīst publiku, ar ko viņam ir darīšana un īstajā brīdī Antonijas ielā sēdošajiem var pareizajā izloksnē pateikt ПНХ.

+5
-3
Atbildēt

0

gundega_heiberga 29.08.2014. 18.34

Šoreiz karjeras diplomāts.

+2
-1
Atbildēt

0

Anonīms 31.08.2014. 19.51

нашла новую тему по зара ботку,суть ее – просто читать sms и получать за это де ньги, я зараба тываю +20-30$ в день просто читая sms, времени не занимает вообще и возраст не имеет значения, де ньги получала не однократно.Вот сами попробуйте, мне не жалко – http://andy21.es/4pS

0
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu