Ukrainas izdevums Mamikinu nodēvējis par "Krievijas piekto kolonnu" • IR.lv

Ukrainas izdevums Mamikinu nodēvējis par “Krievijas piekto kolonnu”

23
Andrejs Mamikins Rīgas mēra Nila Ušakova atbalsta akcijā. Foto: Ieva Lūka, LETA

Mamikins kā Latvijas eiroparlamentārietis aicinājis EK prezidentu Barrozu anulēt Krievijai noteiktās ES sankcijas

Ukrainas tīmekļa izdevums “Ukrainskaja pravda” otrdien Latvijas eiroparlamentārieti Andreju Mamikinu nodēvējis par “Krievijas piekto kolonnu”.

Publikācijai, kurā izklāstīts Mamikina lūgums atcelt Krievijai noteiktās Eiropas Savienības (ES) sankcijas, dots virsraksts “Krievijas “piektā kolonna” Eiropas Parlamentā (EP) iniciē sankciju atcelšanu”.

Atsaucoties uz Latvijas tīmekļa vietni “Delfi”, ukraiņu izdevums ziņo par vēstuli, kuru Mamikins nosūtījis EP prezidentam ar lūgumu anulēt Krievijai noteiktās sankcijas.

Mamikins vēstulē apgalvo, ka visas Krievijas-Ukrainas konfliktā iesaistītās puses “nemeklē kompromisu”, bet Rietumvalstu līderi “spēlē riskantu pokeru”, kura cena ir pašu valstu pilsoņu labklājība.

Deputāts vēstulē cita starpā norāda, ka situācija ap sankcijām atgādina notikumus pirms Pirmā pasaules kara un ka tā novedīšot strupceļā. Ventspils osta sankciju dēļ ik mēnesi zaudē pusmiljonu eiro, bet zemnieki esot spiesti pienu izliet grāvjos, sūdzas “piektās kolonnas” pārstāvis.

“Ukrainskaja pravda” atgādina, ka Mamikins EP ievēlēts no “Saskaņas” saraksta. “Interesanti, ka šī partija vēl 2009.gadā noslēdza sadarbības līgumu ar Krievijas valdošo politisko partiju “Vienotā Krievija”,” norāda izdevums.

 

Komentāri (23)

Alise 19.08.2014. 12.11

Tas tikai pie mums dažiem nav skaidrs, ka jebkurš no SC ir Krievijas 5. kolonna. lai kāds tas SC biedrs būtu patīkams vai mazāk kategorisks, tik un tā jebkurš no SC ir 5. kolonna.

+17
-1
Atbildēt

1

ILZE 19.08.2014. 12.07

Tie ir ukraiņi, no Latvijas integratoriem, ko tādu neizdosies sagaidīt.

http://ipvnews.org/2nd_column/images/1796.jpg

+8
0
Atbildēt

0

austrisv 19.08.2014. 16.42

Te nu ir socialdemokratiskā partija Saskaņa. Kuram vel nav skaidrs, kas ir Saskaņa, un kā interesēs tā dibināta un stradā.

+6
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu