Argentīnas izlase pēcspēles sitienos pārspēj Nīderlandi • IR.lv

Argentīnas izlase pēcspēles sitienos pārspēj Nīderlandi

42
Argentīniešu vārtsargs Serhio Romero. Foto: EPA/LETA

Futbola Pasaules kausa izcīņas finālā tai būs jāspēlē ar Vāciju

Par Pasaules kausa izcīņas otro finālisti trešdien kļuva Argentīnas futbola izlase, kas visai neizteiksmīgā pusfinālā pēcspēles 11 metru sitienos ar 1:0 (0:0, 0:0) uzvarēja Nīderlandi, ziņo LETA.

Gan mača pamatlaiks, gan papildlaiks noslēdzās bez gūtiem vārtiem, bet pārāki pēcspēles sitienu sērijā bija Argentīnas futbolisti. Lieliski vārtos darbojās argentīniešu vārtsargs Serhio Romero, kurš atvairīja Rona Vlāra un Veslija Snaijdera sitienus.

Zīmīgi, ka pirmo reizi vēsturē Pasaules kausa izcīņas pusfinālā ticis fiksēts bezvārtu neizšķirts pēc 120 spēlētām minūtēm.

Līdz ar to Argentīna svētdien finālā spēkosies ar Vācijas izlasi, kas otrdien visai negaidīti pusfinālā ar 7:1 sagrāva turnīra mājinieci Brazīliju. Savukārt Nīderlande sestdien ar brazīliešiem cīnīsies par trešo vietu finālturnīrā.

Pēcspēles sitienu sēriju sāka Nīderlandes izlase – aizsargs Rons Vlārs sita visai nepārliecinoši, kas ļāva pretinieku vārtsargam bumbu atvairīt. Tikmēr Argentīna atbildēja ar precīzu Mesi sitienu. Otrajā kārtā Robens guva vārtus, aizsūtot vārtsargu uz otru pusi, bet teicamu sitienu nodemonstrēja arī argentīnietis Garajs. Trešajā sitienu izspēlē vēlreiz kļūdījās Nīderlande, kad spēcīgu Snaijdera sitienu atvairīja Serhio Romero. Pēcāk komandas apmainījās ar precīziem sitieniem, bet punktu Nīderlandes cerībām pielika precīzs Maksimiljano Rodirgesa sitiens.

Šajā mačā Nīderlandes izlasei nevarēja palīdzēt pussargs Lerojs Fers, kurš traumējis paceles cīpslu, taču ierindā atgriezās cits vidējās līnijas spēlētājs Naidžels de Jongs, kurš ceturtdaļfināla cīņā pret Kostariku savainoja cirksni.

Savukārt Argentīnai ceturtdaļfināla mačā kreisās kājas muskuli sarāva pussargs Anhels di Marija, kurš šajā turnīrā vairs nespēlēs, bet sastāvā atgriezās traumētais uzbrucējs Serhio Agvero, kurš līdzīgas traumas dēļ izlaida iepriekšējās divas cīņas.

Argentīna pirmajā Pasaules kausa finālturnīrā 1930.gadā izcīnīja otro vietu, bet pēc tam lielākos panākumus guva 1978. un 1986.gadā, kad kļuva par čempioni. Vēlāk 1990.gadā tā vēlreiz izcīnīja otro vietu, bet pēc tam nebija tikusi tālāk par ceturtdaļfinālu.

Nīderlande pirms četriem gadiem DĀR trešo reizi vēsturē ierindojās otrajā vietā, bet līdz pusfinālam vēl bija tikusi tikai 1998.gadā.

Pasaules kausa izcīņa ilgs līdz svētdienai.

 

Komentāri (42)

Naijalitz 28.03.2020. 23.15

Nice updates, Boss keep it up, I love this kind of Post.

Check out the following

https://naijalitz.com/advertise/

https://naijalitz.com/privacy-policy/

0
0
Atbildēt

0

Naijalitz 28.03.2020. 23.14

Nice updates, Boss keep it up, I love this kind of Post.

Check out the following

https://naijalitz.com/about-us/

https://naijalitz.com/dmca/

0
0
Atbildēt

0

Naijalitz 28.03.2020. 23.14

Nice updates, Boss keep it up, I love this kind of Post.

Check out the following

https://naijalitz.com/category/music/

https://naijalitz.com/contact-us/

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu