Šonedēļ LU Botāniskajā dārzā - Rīgas puķu balle • IR.lv

Šonedēļ LU Botāniskajā dārzā – Rīgas puķu balle

23
Foto: Kaspars Garda, Rīga 2014

No 10. līdz 13.jūlijam Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā gaidāmi vasaras svētki „Rīgas puķu balle”

Puķu balle ir vērienīgākā, daudzveidīgākā un plašāk apmeklētā ziedu un dekoratīvo augu izstāde Latvijā un Baltijas valstīs, kas šogad kļuvusi arī par vienu no Rīgas kā Eiropas kultūras galvaspilsētas notikumiem.

Paralēli unikālajiem ziedēšanas brīnumam katru dienu no 10. līdz 12.jūlijam plkst.14 Pasaules koru olimpiādes ietvaros norisināsies draudzības koncerti, kuri pulcēs gan ziedu un dārzu mīļotājus, gan korus no dažādām pasaules malām.

„Rīgas puķu ballē 2014″ notiks eksotisko dzīvnieku izstāde „Laimes putns”, izjādes ar poniju, skaņu mākslas izstāde SKAN II, gleznotājas Anitras Bērziņas un Karinē Paronjancas gleznu izstāde „Flora magica”, Ivetas Vecenānes gobelēnu un citu tekstildarbu izstāde „Laiskums”, Okuda Minoru fotoizstāde „Ziedošā sakura”, bonsai kociņu izstāde un to veidošanas meistarklases, Papīra objektu festivāla ietvaros skatāmi arī mākslinieces Kaori Kato papīra darbi, notiks japāņu valodas iepazīšana, ogles zīmējumu veidošana, floristu pulciņš un citas aktivitātes.

LU Botāniskais dārzs atrodas Rīgā, Pārdaugavā, Kandavas ielā 2. „Rīgas puķu balle 2014″ atvērta apmeklētājiem no 10. līdz 13.jūlijam no plkst.9 līdz 19.

Ieejas maksa: pieaugušajiem – 4,00 EUR, pensionāriem un studentiem – 3,00 EUR, skolēniem – 2,00 EUR, Latvijas Universitātes studentiem – 1,00 EUR, ieeja uz visām četrām „Rīgas puķu balle 2014″ dienām – 8,00 EUR.

 

Komentāri (23)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu