10.jūlijā atklās Jūrkalnes starptautiskā mākslas plenēra “Suiti” izstādi • IR.lv

10.jūlijā atklās Jūrkalnes starptautiskā mākslas plenēra “Suiti” izstādi

32
Publicitātes foto

Ar izstādi un Suitu satikšanās vietas atklāšanu noslēgsies piektais mākslas plenērs Jūrkalnē, ko organizē mūziķis Igo

Jūrkalnes starptautiskā mākslas plenēra izstāžu un vides objekta “Suitu tikšanās vieta Alsungā” atklāšana notiks 10.jūlijā.

Noslēgumam tuvojas jau piektais mākslas plenērs Jūrkalnē, kas tiek organizēts pēc mūziķa un mākslinieka Igo iniciatīvas. Mākslinieki būs pavadījuši desmit radošas dienas vēsturiskajā Suitu novadā, atspoguļojot vietējo dabu, cilvēkus un kultūru. Pagājušā gadā aizsāktais Suitu tematikas cikls tiek turpināts, un mākslinieki uzmanību vērš ne tikai uz Jūrkalni, bet arī Alsungu un Gudeniekiem.

Dažādās tehnikās savus darbus rada Kirils Panteļejevs, Kristīne Nuķe-Panteļejeva, Sandra Strēle, Madara Neikena, Jānis Dukāts, Esmeralda Purvišķe, Ingrīda Pičukāne, Elīna Titāne, Sanita Ābelīte, Igo, kā arī igaunietes Anniki Kari un Kornēlija Kotto. Savukārt Ivars Miķelsons kopā ar Juri Kraftu un Didzi Grodzu veido “Suitu tikšanās vietu” Alsungā, kas papildinās jau esošo vides objektu Gudeniekos.

10.jūlijā plkst. 12 tiks atklāta “Suitu tikšanās vieta”, kas atrodas autoceļa Kuldīga – Alsunga – Jūrkalne krustojumā pēc Alsungas centra virzienā uz Jūrkalni. Tam plkst. 13 sekos izstādes atklāšana “Pilsberģu krogā”, plkst. 14 – “Rīvas krogā”, plkst. 15 – viesu nama “Imantas” restorānā un plkst. 16 – “Zaķu krogā”.

 

Komentāri (32)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu