Centrāltirgū notiks Mākslas dienu pasākumi • IR.lv

Centrāltirgū notiks Mākslas dienu pasākumi

28
Mākslas dienu publicitātes attēls

Mākslas dienas visā Latvijā norisināsies līdz 18.maijam

Mākslas dienās, no 12. līdz 17.maijam, Rīgas Centrāltirgus teritorijā paralēli tirdzniecībai norisināsies daudzveidīgas radošas aktivitātes, raksta aģentūra LETA.

Līdz 16.maijam visā Centrāltirgus teritorijā taps tirgus portreti, kas 17.maijā publiskai apskatei tiks izstādīti Sakņu paviljonā. Ikviens mākslas darbus varēs arī iegādāties savā īpašumā, turklāt 50% no mākslas darba pirkuma summas tiks ziedoti Rīgas daudzbērnu ģimenēm veselīgas pārtikas iegādei Rīgas Centrāltirgū. 

16.maijā un 17.maijā visu acu priekšā no paletēm un preču iepakojuma taps dizaina priekšmeti, mēbeles un mākslas objekti, kas vēlāk tiks izstādīti tirgus teritorijā un paviljonos. Savukārt 17.maijā no plkst.10 līdz 18 ikvienam būs iespēja iesaistīties radošajās darbnīcās un pašam radīt praktisko mākslu. Sakņu paviljonā darbosies iepirkumu somu apdrukas darbnīca, uz kuru vēlams līdzi ņemt savu auduma maisiņu, dekupāžas darbnīca “Veco trauku jaunā dzīve”, uz kuru vēlams līdzi ņemt savu trauku, kā arī notiks maciņu izgatavošanas darbnīca, kartona iepakojuma gatavošanas darbnīca un piezīmju grāmatiņu darbnīca. 

Savukārt bērniem būs iespēja veidot savu Centrāltirgus nozīmīti. Mazākie tirgus apmeklētāji ar savu zīmējumu varēs piedalīties radošajā konkursā “Veido Centrāltirgus pastkarti”. Vērīgākajam autoram ar asprātīgāko darbu būs iespēja redzēt, kā viņa zīmējums pārtop par Rīgas Centrāltirgus pastkarti, kura nesīs Rīgas Centrāltirgus vārdu visā pasaulē. 

Visi pasākumi būs bez maksas. Vairāk informācijas Mākslas dienu mājas lapā

Komentāri (28)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu